Wojtek Zwolski Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Właściwie jest to mój 2gi kij ale pierwszy byłrobiony jakieś 7 lat temu więc się nie liczy Teraz już mam w planach kolejne wędki więc mam zamiar częściej coś tu wstawiać Jeśli ktoś z doświadczonych kolegów zauważy jakieś błędy proszę pisać priv Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Wojtek Zwolski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 No nieźle, to będzie teraz dwóch Wojtków Zwolskich co robią wędki na jerkbaicie - może jakiś wspólny projekt popełnicie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 No nieźle, to będzie teraz dwóch Wojtków Zwolskich co robią wędki na jerkbaicie - może jakiś wspólny projekt popełnicie ?Poważnie? ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Cage Rods i WZRods 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi