Matteoo Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Panowie, jestem teraz w Side, południe w Turcji, czy ktoś z Was może polecić jakiś baazar lub outlet ze sprzętem i ciuchami wędkarskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Właśnie w Side widziałem jak łowili ryby z kamieni przy porcie .Może pogadaj z miejscowymi wędkarzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Jestem i łowię z nimi, tu ze znajomością językow kiepsko. Jadę do Manavgat, podobno tam jest jakiś wybor ale ciuchów, większość z wędkarzy łowi tu na choinkę lub popery powierzchniowe, jak zrobiłem dropsa to patrzyli co to jest . Wszyscy łowią na trawelki z morskimi kołowrotkami. Edytowane 19 Grudnia 2022 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 W samym Side tam przy parkingu gdzie zwożą autokarami turystów widziałem jak sprzedawali już gotowe zestawy do łowienia. Z ciekawości przyjrzałem się co to za sprzęt, ale to była jakaś totalna chińszczyzna . Mi podobał się jeszcze patent z samym przechowywaniem sprzętu u kilku podpatrzonych chłopaków... zwyczajnie za kamyczkiem i do domu dlatego wnioskuję, że nie było to zbyt drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 W turystycznych miejscowościach rzadko spotkasz sklep z lepszym jakościowo sprzętem. W tamtej okolicy wydaje mi się ze najłatwiej będzie Ci znaleść coś konkretnego w Antalyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi