Kamil_ek96 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Wie ktoś jak naprawić złamanie za spigotem około 20cm nad w części szczytówki lub zna osobę która to zrobi dobrze. ( Bo ktoś już próbował ale bez rezultatu. Dobrze byłoby coś wsadzić w środek ale miejsce na spigot to ogranicza i przelotka raptem 3mm głębokości w dolniku)Wędka: Model Xzoga JA-S 75MH2 2.30m 10-40g Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Kamil_ek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Na Twoim miejscu nie zawracałbym sobie głowy,bo szkoda roboty.Wędka już nie taka sama,a holując rybę życia jedyne pytanie ,które będziesz sobie zadawał to czy ta naprawa wytrzyma?Chyba lepiej będzie jak poszukasz całego elementu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 skoro spigot wytrzymuje to dobrze naprawiony element tez powinien wytrzymać... z tego co widzę złamałeś powyżej miejsca naprawy? ktoś to źle zrobił i na ile się na tym znam to tym razem juz tego nie naprawisz... bo raczej nie da się usunąć z wnetrza tego dodatkowego "spigota"... szukaj blanku lub nowego kija:( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_ek96 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 skoro spigot wytrzymuje to dobrze naprawiony element tez powinien wytrzymać... z tego co widzę złamałeś powyżej miejsca naprawy? ktoś to źle zrobił i na ile się na tym znam to tym razem juz tego nie naprawisz... bo raczej nie da się usunąć z wnetrza tego dodatkowego "spigota"... szukaj blanku lub nowego kija:(Złamanie jest jedno nad spigotem. na zdjeciach spigot złączony i rozłączony jest pokazany. Złamnie jedno nad spigotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_ek96 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Na Twoim miejscu nie zawracałbym sobie głowy,bo szkoda roboty.Wędka już nie taka sama,a holując rybę życia jedyne pytanie ,które będziesz sobie zadawał to czy ta naprawa wytrzyma?Chyba lepiej będzie jak poszukasz całego elementu.Chciałbym nowy element ale pewnie już nieosiągalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Naprawiałem dwie wędki po podobnym złamaniu i... już nigdy tego nie zrobię. Relax nad wodą zamienia się w myślenie czy wytrzyma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Na Twoim miejscu nie zawracałbym sobie głowy,bo szkoda roboty.Wędka już nie taka sama,a holując rybę życia jedyne pytanie ,które będziesz sobie zadawał to czy ta naprawa wytrzyma?Chyba lepiej będzie jak poszukasz całego elementu.Ja obstawiam, ze zlamie na pierwszym lepszym zaczepie a nie na rybie zycia Ja sie kiedys zabralem za naprawe zlamanej wedki. A wlasciwie to rod bulider sie zabral. W sumie mogl mi uczciwie powiedziec ze to strata pieniedzy ale ale... tak wiec nigdy wiecej naprawiania zlamanej wedki. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Luckyguliver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Chciałbym nowy element ale pewnie już nieosiągalny Z tym nowymi elementami jest czesto tak ze sa drozsze niz cala wedka. Dwa razy probowalem i dwa razy odstapilem od zakupu. Ja bym na Twoim miejscu dal ogloszenie ze szukasz takiego kija. Bedzie najtaniej i chyba najpewniej. A na sam koniec bedziesz mial poltora kija Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margli Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Witam,czy jest możliwość naprawy tej wędki,jakie mogą być koszty,kto ewentualnie by się tego podjął, może jednak sprzedać ją na "części,, Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi