Banjo Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Tego owada mam, kilka sztuk. Są tonące i mam zamiar max. zminimalizować wielkość steru (może nawet go jakoś usunę całkowicie). Chciałbym nim turlać, bez pracy, po dnie ciągnąc z prądem rzeki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztasko Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Larwa to robota Pawła Grzybowskiego z Tarnowa, karaś natomiast jest dziełem znanego pana Henryka z Lublina. Banjo rozumiem, że tęsknisz za łowieniem Brzan ?Co do larwy to faktycznie była wersja pływajaca i nie Słabo wyczuwalna praca, 10 cm pod powierzchnią, nie pociągniesz go raczej bez podbicia po dnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Raczej chcę połowić pstrągi, klenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztasko Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Raczej chcę połowić pstrągi, klenie. Pstrągi to nie wiem, rzadko u mnie trafić można, za to kleenieee.... a raczej kleniozaury to najbardziej lubią penkate, tłuste, przynety Np tak jak te z lewej strony \/ Wydaje mi się, że oranie dna nie ma przy kleniach (tych nie zimowych) za dobrego skutku, ale to moje zdanie, chetnie posłucham innych w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi