pietrus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów!!! Właśnie zakupiłem sobie kijaszka do łowienia jerkami na początek YAD HOUSTON 230 do 80 g. Wybrałem go dlatego ze ma fajną długość 2.30 m (łowienie z brzegu)i łatwo go przewozić samochodem bo składa sie do 180 cm.Mysle teraz nad multikiem do tego kijaszka, nie za drogi ale w miare mocny i uniwersalny. Czy macie jakieś sugestie? Dzieki z góry i pozdrawiam PIETRUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 sugestii dostaniesz tyle, za na koncu nie bedziesz wiedzial co kupic jak juz wiesz C3 poszlo ... to bylby dobry kolowrotek do tego kija, tak samo jak C4 (obydwa rozmiar 5000) ... ew. shimano cardiff 100 lub lepiej 200z low profile multis moge tobie polecic daiwe procaster 100 albo okume alumina AL-200LX (ta mialem akurat przyjemnosc lowic) kawal grata jak na low profile moja troche inna sugestia jest taka, ze ja bym takiego dlugiego kija do jerkowania nie kupil, max. 2.10 ... ale przyda sie tobie do trollingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Cześć,Wydaje mi się, że posiadam jeszcze ten kijek w swoich zbiorach. To ten z teleskopem? Jeśli tak to zdecydowanie polecam niski profil i dokładnie Revo S. Może być też coś z naszego podwórka np. Okuma VS. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witaj tutaj wiedza w pigułce http://jerkbait.pl/?p=132 Ja od siebie dodam tylko, ze wartym grzechu jest multiplikator Daiwa Procaster 100HL Rojo, do wabikow na jakie chcesz lowić ideał!pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Dzięki @Jerzy, pigułka połknięta. Super lektura do poduchy. Myślę, że po lekturze pojawi mi się światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Podepnę się pod temat.Koledzy, czy Daiwa Procaster Tournament PR 100-HL (to lewa ręka?) nada mi się na początki jerkowania sliderami, w rozmiarze 7-10 cm i ew. wobkiem typu Perch12 ?Czy lepiej jednak skupić się na ABU C3/C4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wybór padł na Okume VS. Wielu kolegów go zachwala a mi podoba sie w nim to ze ma dwie szpule i jest podobno mocny.Więc teraz szukam tego młynka w atrakcyjnej cenie Dzieki wszystkim za podpowiedzi. Pozdrawiam PIETRUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Czy wiecie moze gdzie najtaniej dostane tego multika Okuma VS ?A może któryś z forumowiczów ma go do sprzedania, interesuje mnie tylko nowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Polecam kontakt z @zewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Podepnę się pod temat.Koledzy, czy Daiwa Procaster Tournament PR 100-HL (to lewa ręka?) nada mi się na początki jerkowania sliderami, w rozmiarze 7-10 cm i ew. wobkiem typu Perch12 ?Czy lepiej jednak skupić się na ABU C3/C4? Jak najbardziej, do sliderów bedzie dobrym wyborem. W brew wszystkiemu to całkiem udany model. Zobacz też procastera 100HL Rojo na http://www.daiwa.com. to jeszcze lepszy (nowszy) multik a tańszy niż okuma VS albo revo S.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dziękuję Jerzy. W takim razie podejmuję negocjacje pierwszego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 good luck !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A gdzie dostane tego Procastera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ja się nie znam ale polecono mi procastera 100 HL i niewiem jak pracuje reszta multików ale moge was zapewnić,że po paru dniach nad wodą 10 gr wobki można wyrzucić na przeciętną odległość a rzut sliderem 7S i 7F to już naprawdę zadawalające wyniki.Dodam,że mam do tego perseusa do 35 gr i jestem zadowolony z kpl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item188312969_multiplikator_daiwa_proc aster_100hl_nowy_.html http://www.allegro.pl/item191662239_multiplikator_daiwa_proc aster_100bl_nowy_gwaran_.html Prosze bardzo tu możecie kupic prokastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A teraz chopy szybka i prosta odpowiedź, Okuma VS czy Daiwa Procaster HL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 CURADO <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Okuma, masz dwie szpulki i zdecydowanie lepiej zbudowany A i gwarancja na 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A teraz chopy szybka i prosta odpowiedź, Okuma VS czy Daiwa Procaster HL ? Ja wybrałbym Okumę VS. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A teraz chopy szybka i prosta odpowiedź, Okuma VS czy Daiwa Procaster HL ? Ja wybrałbym Okumę VS. PozdrawiamRemek Ja też, no chyba, ze w opcji byla by 100HL Rojo wowczas zdecydoanie wybrałbym Daiwę.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ok,dzieki ze poświęciliście mi troche swojego Jerkowego czasu.Faktycznie w wopek.pl ta Okuma jest najtańsza ale narazie jej nie maja. Będę musiał poczekać. Pozdrawiam PIETRUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Albo ja żle widze, albo są dwie identyczne odpowiedzi Jerzego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Albo ja żle widze, albo są dwie identyczne odpowiedzi Jerzego Mylisz się Nie są identyczne, a jedynie podobne co oznacza, że konsekwentnie nie zmienia zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ale po co pisac to samo? Tylko po to zeby miec jeden post wiecej? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi