Apisfisha Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 (edytowane) Hehe jakoś tak na duszy lżej, że innym też nie idzie.Choć nie jestem sam w tym nieszczęściu i niedoli. Hehel, a ty skus baba na dziada , kaszz a kysz ty maro nie czysta. bo musiałeś diabłu duszyczkę zaprzedać i nas tu dobijać takimi fotkami. Poważnie takich rybek gratuluję i a innym życzę. Może w tych naszych bajorkach pływają i i na nas czekają. Ale i tak zazdroszczę hehehe. Połamania. A ja to generalnie inny typ, a mianowicie taki przypadek jak to mówia kupa sprzętu zero talentu. Edytowane 22 Lipca 2023 przez Apisfisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Druga, polska 40ka w ciągu tygodnia...ciężko samemu uwierzyć ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 U mnie ostatnio 7 czterdziestaków w jeden dzień. PZW jednak potrafi zaskoczyć.Pilnowały ławicy dużej uklejki i brały w toni . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Od tego sezonu zacząłem je łowić na trolling. Dzieje się. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Okoń 43cm na Kajtka 2cale różowego. Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Sebulba 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Witam, ogólnie ciężko z oksami trzeba się narzucać żeby coś pow 30 cm trafić...raczej w toni niż zdna Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Spore ochłodzenie i oksy się uaktywniły. Zaliczyłem też spad życiówki, ach te delikatne pyszczki... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 A to kilka moich z tego roku. Jest tego więcej. Troszkę na filmach na moim kanale yt. Jak ktoś będzie chętny zobaczyć, to podam link do kanału na yt. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Witam coś tam powoli się zaczyna dziać... Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) Kanał dopiero raczkuje ale zapraszam.Link do kanału na YT https://www.youtube.com/@CrazyFishingChoszcznoTeam Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Trochę lepszy w tym sezonie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Oksik 40+ nowe PB jak by nie było 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Coś wreszcie zaczyna się dziać z okoniami co mnie cieszy????. Dzisiaj 42cm i kilka w okolicach +-35cm. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Dawno nie byłem na rybkach bo dużo pracy. No ale wróciłem 45cm szczęścia 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Wakacyjny z mazur , bardzo silny dlatego uwieczniam go na forum bo dał mi mega frajdę ???? 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Poranny wypad przynosi 44cm???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Mam pytanie, jeśli można....Jak selekcjonujecie duże okonie?Wiesza mi się masa pipsztoków Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez Perch Strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Mam pytanie, jeśli można....Jak selekcjonujecie duże okonie?Wiesza mi się masa pipsztoków Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk1. Nie łów tam gdzie są małe 2. W tym okresie większych szukaj w toni, oczywiście jeśli zbiornik na to pozwala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 1. Nie łów tam gdzie są małe 2. W tym okresie większych szukaj w toni, oczywiście jeśli zbiornik na to pozwala.Czyli gdy biorą małe to zmiana miejsc?Mimo prób jeśli nadal będą małe to zmiana wody? Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Na "moim" jeziorze z tego samego miejsca łowię zarówno 15 jak i 40. Głębokość około 10-12 metrów. Edit. Przynęty również te same. Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Czyli gdy biorą małe to zmiana miejsc?Mimo prób jeśli nadal będą małe to zmiana wody? Sent from my ASUS_I006D using TapatalkNie do końca się z tym zgadzam. W pobliżu małych mogą być też duże. Ale jest ich zdecydowanie mniej i mogą się nie "dopchac" do twojej przynęty. Na twoim miejscu pokombinował bym z wielkością wabikow tak aby wyeliminować brania maluchów. Większość swoich okoni 40+ złowiłem na przynęty 12-15cm. Pytanie tylko czy w twojej wodzie jest spora populacja dużych okoni Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 No właśnie, populacja duzych jest mała Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 A ja od siebie dorzucę prostą radę - po prostu łów tam gdzie jakiekolwiek okonie się trafiają, a przyjdzie ten "magiczny" moment i poczujesz mocny strzał I szybko popieram przykładem: łowiłem ostatnio przyzwoite okonie (25 - 30 cm) w jednym miejscu, kilka razy z rzędu. Jak dopłynąłem ostatni raz, sytuacja sie powtórzyła, ale w pewnym momencie poczułem atomowy strzał. Ryba zaczęła od razu odjeżdżać "na wodę" i po 2-3 metrach po prostu się wypięła...po wyjeciu przynęty okazało się, że ogonek gumy został zawinięty na haku Podejrzewam, że był to największy okoń jakiego mialem na kiju w tym roku, a mialem już 40tki...Reasumując łów i nie poddawaj się. Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Słuchaj kolegów dobrze prawią. Tam gdzie są mniejsze to na pewno jest też coś większego. Ostatnio bawiłem łowiąc na płycie nie wdregi. Jak słonko zachodziło wybierałem druga stronę zacieniona i z powalonym drzewem i łowiłem okonki taki 20 cm i nawet plus, były też mniejsze. Ale złowiłem też kilka takich 30 plus i to wszystko na wodzie do łydek a nawet byłem świadkiem jak zapuszczały się tam większe, ale mniejsze zawsze były od.oich szybsze hehe. Jednak swoje największe okonie łowiłem w miejscach gdzie bytoeała duza płoć. Myślę że dopasowały się do takiej ławicy i pływały z nimi wybierając jakąś chora albo ranna za swoją ofiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi