Mateusz95s Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Tydzień temu mnie przechytrzył, a teraz ja go przechytrzyłem 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Lato pokazuje że im mniejsza przynęta tym łatwiej kropasa skusić. Taki na oko (bo nie mierzylem) forumowy stykacz????.Skusił się na moją wariację jiga red tag na wolframie 4,5mm 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) ... trafił się rodzynek w trudnych warunkach. Nizówka, barszcz,dywany traw... kąsek od ,@Andana. Zestaw castingowy na trudną wodę, jak zwykle ... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lipca 2023 przez bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) ... lekko z plusem 40... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Lipca 2023 przez bob74 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Takie dwa forumowe, testowe robale kolegi hegemon coś połowiły. Ogólnie katastrofa,wody niskie, pełno zielska. Myślę że jeszcze jeden wypad będzie można poświęcić no max dwa [emoji12] i koniec sezonu. Kraag xf 5lb plus airty 2500 umilają hole. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Zaległy filmik z początku sezonu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 grubas z górskiego potoku ... 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Sierpień to dla mnie czas suchej muchy imitującej konika polnego. Woda na maxa zarośnięta zielskiem. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Prawie flauta na jeziorze , złowiony na meppsa mouche nr.1 , na liczniku 47cm , najwiekszy do tej pory z tej wody 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ale czarnuch, podobne dawno temu łowiłem na Glommie. Piękny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Dzieki wybieram się na Glomme już od dwóch lat i wybrać sie nie mogę , ciągle mało czasu. Wszystkie pstrągi w okolicznych jeziorach w tych odcieniach Byłyby ładniejsze gdyby nie to że jeziora ubogie w pokarm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Co prawda już trochę późno, ale pochwałę się moją jedyną przyzwoitą rybą z końcówki sierpnia, bo łatwo nie było… Woda masakrycznie niska, a ryby pochowane w dziurach i zielsku, ten klasycznie wylazł z nory do konika???? Pozdrawiam Wobi 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 15 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Chyba jeden z ostatnich przed zimą , nawet nie wiedziałem że mieszkają w tym jeziorze , blaszki od #krzysiek gżybek przetestowane , polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Za oknem szaro i wzięło mnie na wspominki. Większość zlowiona na imitację jętki majowej.Jedna ryba na chruścika. Człowiek odlicza czas do kolejnej jętki,snuje plany a pewnie będzie jak zawsze.Wykradzione pojedyncze wieczory podczas których czas biegnie jakoś co najmniej trzy razy szybciej... 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Ach te kropki... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 I ten dziki róż???? 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Piękne kropaski. To raczej podsumowanie sezonu a nie weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Tak to rybki z tego sezonu, kilka fajniejszych z kilku wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Scareface???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jakiś czas temu nie wytrzymałem i poleciałem na wariata na zagraniczne pstrągi.Doslownie dwa i pół dnia łowienia.To mój drugi raz na tej rzece.Pierwszy również krotki wypad był wiosną.Wtedy jechałem niemal zupełnie w ciemno i trzeba było zaplacić frycowe Kilka spektakularnych przegranach pojedynków ,zaliczona kąpiel po gwaltownym nawrocie pstraga .Trzeba było wrocić. Terminy tarła tam inne niż u nas i pogoda bardziej przyjazna.Ryby ostrożne,wybredne i piekielnie silne a przy tym przepięknie ubarwione. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 ... odliczam czas do stycznia... i ciekawe jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 ... odliczam czas do stycznia... i ciekawe jak to będzie Mam takie przeczucie, że będzie dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Też bym pojechał gdzieś w styczniu za kropkiem bo Dunajec stratuje od lutego dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zapraszam na Dolny Śląsk [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Adam pojechał bym z chęcią nawet 1 stycznia ale musisz zdradzić jakiś punkt orientacyjny gdzie pojechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi