mateusz83 Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Kilka 50-taków z ostatnich 2 tygodni .Ostatni kluch zebrał smużaka tak agresywnie że kolana lekko się ugieły [emoji6] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 57 cm ???? 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 To nie nordic walking...to znów kleń na nartnika 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Wieczorne 55 z kamiennej przykosy, na zakończenie dnia Edytowane 9 Czerwca 2023 przez patzaw26 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 W końcu na Odrze klenie podniosły się do powierzchni.Przez cały kwiecień i maj nie było widać ryb przy powierzchni. Wczoraj woda ożyła jak dawniej. Kilkanaście sztuk w przedziale 40-48cm pod sam wieczór. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Taki 50+, woda niska. W zeszłym roku było już pełno zielska i ryby bardziej aktywne. Jedno branie na szczęście udało się wykorzystać. Teraz półtora miesiąca przerwy, zobaczymy czy po powrocie ryby będą aktywniejsze Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Edytowane 11 Czerwca 2023 przez guciolucky 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Kuba te "nocniki" to tak z własnej nieprzymuszonej woli czy jakiś problem z nimi w dzień jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Problemem jest praca i obowiązki "w dzień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Takie życie stety/niestety Ładne kluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Kolejny 55 w tym roku, rybki ruszyły a człowiek znów musi wyjechać jak coś zaczyna się dziać. Dziś smużaki grały główna rolę. Te co nie trafiły mogły być jeszcze większe niestety bywa i tak. Suzuki rxf-702-5lb plus vaniek 2500s, jako przynęta mamba od imago. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Kuba podziwiam twoją determinację. Z kleniami to chyba jesteś umówiony na konkretne godziny . Gratuluję systematycznych połowów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Piękna klucha....serio, łowisz je w nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W jeziorach, duży kleń nie pływa w zasięgu podczas dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W jeziorach, duży kleń nie pływa w zasięgu podczas dnia. W jeziorach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Fiu fiu wyższa szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W jeziorach, duży kleń nie pływa w zasięgu podczas dnia. Dwa lata temu będąc nad pewnym jeziorem w zasięgu rzutu miałem klenie 50 - taki od rana do połunia na bank. Nie miałem sprzętu ze sobą, ale skutecznie karmiłem je bułkami Widok niesamowity. Pomiedzy pomosty wpływało stadko do 10szt. Prawie same kabany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Tylko czy pod pojęciem jezioro, rozumiesz zbiornik zaporowy? Nigdy nie spotkałem się z sytuacją żeby w jeziorze klenie jadły chleb w zbiorniku, owszem. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Super rybki, ale zdecydowanie musisz się wyspać. Wyglądasz na przemęczonego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Miałem pisać że ryby fajne ale ten wampir co je trzyma wygląda niczym z "Kołysanki" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi