Wojtek Zwolski Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Cześć wszystkim. Zaczynam się bawić z kreceniem streamsrów. W planach szczupakowe i pstrągowow/okoniowo/kleniowe.Kilka pierwszych już zrobionych a nawet jeden już połowił na otwarcie sezonu ☺️Proszę o jakieś spostrzezenia/opinie ???? Pierwsze streamery pstrąg/okoń 7cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Witam, są przewidziane takie w rozmiarze ok 10-12cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Kolejne w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Witam, są przewidziane takie w rozmiarze ok 10-12cm ?Jak najbardziej Wszystko kwestia dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 To się pokręciło ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) To się pochwalę, że te cukiereczki powyżej ze zdjęcia trafiły do mnie. Recenzja na sucho - mega jestem zadowolony. Uzgodniliśmy sobie na PW co tam bym chciał i jak, cena dogadana i czekam na efekty . Te przyszły baaardzo szybko, mimo że mówiłem, że mamy czas do wiosny ! Streamery bardzo puchate, pięknie ukręcone. Mam pomysł aby podpiąć czeburaszkę i pobujać za okoniami, efekty mam nadzieję w trakcie sezonu. Polecam Wojtka, bardzo miły człowiek, bardzo przyjemny kontakt a efektami mam nadzieję pochwalę się za jakiś czas .Mały edit: zapomniałem, że oprócz mega dobrej ceny i świetnego handmade'u dostałem extra gratis:). Edytowane 10 Lutego 2023 przez l.berlinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 To się pochwalę, że te cukiereczki powyżej ze zdjęcia trafiły do mnie. Recenzja na sucho - mega jestem zadowolony. Uzgodniliśmy sobie na PW co tam bym chciał i jak, cena dogadana i czekam na efekty . Te przyszły baaardzo szybko, mimo że mówiłem, że mamy czas do wiosny ! Streamery bardzo puchate, pięknie ukręcone. Mam pomysł aby podpiąć czeburaszkę i pobujać za okoniami, efekty mam nadzieję w trakcie sezonu. Polecam Wojtka, bardzo miły człowiek, bardzo przyjemny kontakt a efektami mam nadzieję pochwalę się za jakiś czas .Mały edit: zapomniałem, że oprócz mega dobrej ceny i świetnego handmade'u dostałem extra gratis:).Klient zadowolony a to najważniejsze Polecam się na przyszłość i czekam na zdjęcia złowionych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Trochę tematów pstrągowo okoniowych ale też pomału trzeba wchodzić w szczupakowe ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Szczupakowe Big Game ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi