Skocz do zawartości

WZstreamer

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. Zaczynam się bawić z kreceniem streamsrów. W planach szczupakowe i pstrągowow/okoniowo/kleniowe.

Kilka pierwszych już zrobionych a nawet jeden już połowił na otwarcie sezonu ☺️

Proszę o jakieś spostrzezenia/opinie ????

Pierwsze streamery pstrąg/okoń 7cm

post-67071-0-89709800-1672660035_thumb.jpg

post-67071-0-72764900-1672660053_thumb.jpg

post-67071-0-83764700-1672660080_thumb.jpg

post-67071-0-71323100-1672660099_thumb.jpg

• Like 5

• 5 tygodni później...

To się pochwalę, że te cukiereczki powyżej ze zdjęcia trafiły do mnie. Recenzja na sucho - mega jestem zadowolony. Uzgodniliśmy sobie na PW co tam bym chciał i jak, cena dogadana i czekam na efekty :) . Te przyszły baaardzo szybko, mimo że mówiłem, że mamy czas do wiosny ! Streamery bardzo puchate, pięknie ukręcone. Mam pomysł aby podpiąć czeburaszkę i pobujać za okoniami, efekty mam nadzieję w trakcie sezonu.

Polecam Wojtka, bardzo miły człowiek, bardzo przyjemny kontakt a efektami mam nadzieję pochwalę się za jakiś czas :P .

Mały edit: zapomniałem, że oprócz mega dobrej ceny i świetnego handmade'u dostałem extra gratis:).

Edytowane przez l.berlinski

To się pochwalę, że te cukiereczki powyżej ze zdjęcia trafiły do mnie. Recenzja na sucho - mega jestem zadowolony. Uzgodniliśmy sobie na PW co tam bym chciał i jak, cena dogadana i czekam na efekty :) . Te przyszły baaardzo szybko, mimo że mówiłem, że mamy czas do wiosny ! Streamery bardzo puchate, pięknie ukręcone. Mam pomysł aby podpiąć czeburaszkę i pobujać za okoniami, efekty mam nadzieję w trakcie sezonu.

Polecam Wojtka, bardzo miły człowiek, bardzo przyjemny kontakt a efektami mam nadzieję pochwalę się za jakiś czas :P .

Mały edit: zapomniałem, że oprócz mega dobrej ceny i świetnego handmade'u dostałem extra gratis:).

Klient zadowolony a to najważniejsze

Polecam się na przyszłość i czekam na zdjęcia złowionych ryb

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...