Skocz do zawartości
  • 0

Garage Sale - Wyprzedaż Garażowa - 8 edycja - 25 marca start 9:00

Friko

Pytanie

Cześć  !  Po raz ósmy spotkamy się na  wyprzedaży garażowej  smile.png   Najbliższa okazja żeby pogadać, trochę pohandlować  umówić na ryby itp ;)  będzie już  25 marca 2023 r.  Dla publiczności / kupujących wejście jest bezpłatne i bez żadnych ograniczeń -startujemy o godz. 9:00 a kończymy o 14:00.

Miejsce i formuła jak do tej pory,  MOSIR na ul. Polnej 7A w Warszawie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy co to jest jerkbaitowy "garaż" to informacyjnie kilka linków do poprzednich edycji:

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE V5 CZYLI DZIEŃ SĘPA wink.png 23.03.2019 WARSZAWA!!! - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

post-45567-0-76042000-1672683511_thumb.jpg

WSTĘP DLA ZWIEDZAJĄCYCH JEST BEZPŁATNY !!!  MOŻNA PRZYJŚĆ Z DZIECKIEM, Z ŻONĄ, Z DZIEWCZYNĄ I NIE TRZEBA KUPOWAĆ ŻADNEGO BILETU WSTĘPU ANI NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻADNEJ KASY Z TYTUŁU ODWIEDZIN IMPREZY smile.png TO JEST SPOTKANIE TOWARZYSKIE A NIE JAKIEŚ TARGI I TAK TO TRAKTUJEMY - OKAZJA ŻEBY SIĘ SPOTKAĆ, POZNAĆ, PRZY OKAZJI POHANDLOWAĆ  :)

• Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzięki Wszystkim,  w szczególności organizatorom. Daniel, miło było się spotkać po latach, no i poznałem Twojego tatę. Handel z Tobą i pogaduszki to czysta przyjemność. Dziękuję również Bobowi. To jest to! Spotkać kumpli, pogadać, zrobić zakupy. 

• Like 8

• 0

Wielkie dzięki ???? dla @Hesher

Pewnie wielu skorzystałoby z promocji ????

Pojawić się z winkiem czy czymś mocniejszym? :)

Wygląda na to, że travele trafiły we właściwe ręce. Nie ma sprawy, sen będę miał spokojniejszy, w lustro popatrzę bez wstydu i to już jest dla mnie nagroda. W końcu forum i takie spotkania powinny przebiegać w koleżeńskiej atmosferze ????

• Like 7

• 0

Pany, co tu dużo pisać. Świetnie było Was spotkać i zakupy przy okazji poczynić. Do rychłego następnego, raczej nad wodą.

A poniżej kilka rzeczy jakie udało się wynaleźć i zakupić. Dziękuję highfive.gif

post-65395-0-41114500-1679771665_thumb.jpg

Edytowane przez S.N.
  • Like 6

• 0

Było super. Taki mam pomysł, może głupi, żeby wynająć jakiś Pub. I zrobić imprezę piwkowo wędkarską. Można to fajnie rozwinąć. Myśle że jest cześć ludzi z hand madem z innego/lubianego większości tematu. Handmade Bro, nalewki, alko. Skupiając się oczywiście na wędkarskim z wątku :). Taka luźna myśl. Polski Bait Bash

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 6

• 0

Ja również bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie ! W tym roku obiecałem sobie nie kupować więcej szczupakowych przynęt i słowa udało się dotrzymać. Żałuję że nie pogrzebałem głębiej w pudełkach u dwóch sprzedających i że nie wziąłem kontaktu do kolegi od noży.... ale z pustymi rękami nie wyszedlem.:)

post-45567-0-49182900-1679808544_thumb.jpg

Do zobaczenia za rok na GS9 !

post-45567-0-47596500-1679808609_thumb.jpg

post-45567-0-72643300-1679808640_thumb.jpg

post-45567-0-63666500-1679808656_thumb.jpg

• Like 6

• 0

Ehhh ile to pracy przy tym było... To drzewo lipy. Większy mimo małego stosunku wagi do gabarytów pięknie lata i bankowo szczupaki będą na to bo chodzi jak na smyczy. Jakbyś chciał się pozbyć większego to chętnie przygarnę ????

Edytowane przez Qcyk
  • Like 2

• 0

Ehhh ile to pracy przy tym było... To drzewo lipy. Większy mimo małego stosunku wagi do gabarytów pięknie lata i bankowo szczupaki będą na to bo chodzi jak na smyczy. Jakbyś chciał się pozbyć większego to chętnie przygarnę

Zapomnij! :D Już planuję spacerki z nim ;)

• 0

D

polskie rękodzieło ma się świetnie i idzie do przodu pewnym krokiem. W realu wygląda to jeszcze lepiej. 

Podzielam tę opinię. Piękne rzeczy robią nasi mistrzowie rękodzieła. Jako osoba zajmująca się historią wędkarstwa mam prośbę do nich wszystkich, żeby zastanowili się nad umieszczeniem gdzieś swojego "logo" na przynęcie, żeby było wiadomo, kto to zrobił. To pozwoliłoby łatwo zidentyfikować w przyszłości producenta, żeby przynęta nie pozostała anonimowa.