Skocz do zawartości
  • 0

Garage Sale - Wyprzedaż Garażowa - 8 edycja - 25 marca start 9:00

Friko

Pytanie

Cześć  !  Po raz ósmy spotkamy się na  wyprzedaży garażowej  smile.png   Najbliższa okazja żeby pogadać, trochę pohandlować  umówić na ryby itp ;)  będzie już  25 marca 2023 r.  Dla publiczności / kupujących wejście jest bezpłatne i bez żadnych ograniczeń -startujemy o godz. 9:00 a kończymy o 14:00.

Miejsce i formuła jak do tej pory,  MOSIR na ul. Polnej 7A w Warszawie, jak ktoś jeszcze nie kojarzy co to jest jerkbaitowy "garaż" to informacyjnie kilka linków do poprzednich edycji:

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE V5 CZYLI DZIEŃ SĘPA wink.png 23.03.2019 WARSZAWA!!! - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r. - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

post-45567-0-76042000-1672683511_thumb.jpg

WSTĘP DLA ZWIEDZAJĄCYCH JEST BEZPŁATNY !!!  MOŻNA PRZYJŚĆ Z DZIECKIEM, Z ŻONĄ, Z DZIEWCZYNĄ I NIE TRZEBA KUPOWAĆ ŻADNEGO BILETU WSTĘPU ANI NIKT NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻADNEJ KASY Z TYTUŁU ODWIEDZIN IMPREZY smile.png TO JEST SPOTKANIE TOWARZYSKIE A NIE JAKIEŚ TARGI I TAK TO TRAKTUJEMY - OKAZJA ŻEBY SIĘ SPOTKAĆ, POZNAĆ, PRZY OKAZJI POHANDLOWAĆ  :)

• Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Stasiu,bity gżybek starczy czy też i kod pocztowy umieścić???

Krzyśku, Twój grzybek wystarczy, bo to jest dobry znak rozpoznawczy. Chodzi mi o te osoby, które nie oznaczają swoich przynęt w żaden sposób. A są tacy i szkoda by było, by pozostali anonimowi.

• Like 1

• 0

Uwaga słuszna i duże ułatwienie dla zainteresowanych tematem. Jest jednak grupa rękodzielników, którzy nie potrzebują sygnować swojej twórczości. Są rozpoznawalni na pierwszy rzut oka. W masie przynęt przewalających się przez rynek wytworzyli swój niepowtarzalny styl i artystyczną manierę. Tych cenię najbardziej, bo to nie lada wyczyn. Pomyśleć, że wszyscy zaczynali od koślawej sterówki wystruganej z przypadkowego kawałka drewna. Dziś, w przypadku wielu, wydaje się to abstrakcją. A Krzysiek powinien nad grzybkiem bić kropkę od "Ż". Trzeba być konsekwentnym twórcą.

Edytowane przez Maciej W.

• 0

Zgniły Zachód może nam tylko pozazdrościć. [...] Pomyśleć, że wszyscy zaczynali od koślawej sterówki wystruganej z przypadkowego kawałka drewna.

No zabrzmiałeś jak emisariusz Kraju Rad :D

Cóż, taka "koślawa sterówka" potrafi łowić ryby i są ludzie, którzy wciąż ten proceder koślawości uprawiają z powodzeniem, w przydomowej piwnicy ;)

Wciąż za mało zdjęć :P.

Edytowane przez MaleX
  • Like 1

• 0

Ja byłem pierwszy raz pomimo, że na forum długo. Ale powiem tak... Panie jaki kontakt z wystawcą. Każdy stolik frontem do klienta. Pomoże, podpowie, doradzi. Rybomania sie chowa. Za rok już wpisałem w kalendarz.

Może wcześniej będziesz miał okazję pooglądać wyroby twórców na Wigilii jerkbaita. Wprawdzie na ostatniej tylko ja miałem ze sobą woblery, ale na wcześniejszych spotkaniach zawsze było kilka osób ze swoimi wyrobami.

• Like 3

• 0

Bootleg  bo tak powinien wyglądać handel .

Jeszcze nie dawno na targach można było  wszystko lub prawie wszystko kupić 

taniej niż w sklepie , omówić wiele  spraw  potargować pogadać . 

Tam gdzie włazi handlarz miedzy producenta a klienta zaczyna się  drożyzna .

Znowu rok minie zanim Gżybek wpuści mnie do swojej pracowni . :D

• Like 1

• 0

I ja tam byłem, miodu nie piłem, bo prowadziłem...

Brakuje mi identyfikatorów - o ile mnie niektórzy już rozpoznają, to ja naprawdę niewielu, a szkoda...

Następnym razem zrobię sobie tabliczkę - "jestem eRKa - a Ty"?

Ja byłem podpisany na bluzie przewidziałem to :)

• Like 3

• 0

Bootleg  bo tak powinien wyglądać handel .

Jeszcze nie dawno na targach można było  wszystko lub prawie wszystko kupić 

taniej niż w sklepie , omówić wiele  spraw  potargować pogadać . 

Tam gdzie włazi handlarz miedzy producenta a klienta zaczyna się  drożyzna .

Znowu rok minie zanim Gżybek wpuści mnie do swojej pracowni . :D

Sławek teraz przed Twoją wizytá to ja klucz od magazynu wyrobów gotowych wyśle pod tarnów na smarowanie.takie spustoszenie ja zrobiłeś to ja bym w pół dnia w trzy karty nie przegrał

• 0

Wątpię żeby się jakieś fotki znalazły. Ja mam jeszcze jedną, która jednoznacznie pokazuje, że moje Love-Baity dają szczęście niezależnie od wieku.

PS. Z uczesania podobny do Gżybka ???? i kołdra też prawilna, w Niedźwiedzie ????

post-50550-0-18899800-1680029339_thumb.jpg

Edytowane przez Hesher
  • Like 7

• 0

Koledzy

Na naszej ostatniej giełdzie garażowej, ktoś przekazał mi paczuszkę z kilkoma woblerami, którą ktoś inny miał ode mnie odebrać. Niestety w tym całym zamieszaniu giełdowym zapomniałem kto - komu. Nieodebrana paczka czeka i tęskni.

Proszę o kontakt 

PS Jutro świtem ruszam na tydzień za granicę i raczej nie będę wchodził na forum

• 0

Witam, mam pytanie do organizatorów tego wydarzenia, czy nie można by było zwiększyć częstotliwości takich wyprzedaży,, powiedzmy co kwartał? Myślę że cieszy się to wydarzenie coraz większym zainteresowaniem i jak pokazuje kolegą rzeczy jakie nabyłem to coraz większe jest zdumienie że nie jest to jakoś szerzej rozpropagowane i mi nabąkują że jak będę miał informacje kiedy kolejna wyprzedaż, to żeby koniecznie im dać znać. Generalnie super impreza, można poznać i nawiązać wiele znajomości. Pozdrawiam brać jb

• Like 1

• 0

Cześć. Wypowiem się za "klasę pracującą". Nie, nie można. Kilka razy podchodziliśmy do tematu i zwykle edycja nr 2 nie cieszyła się zbyt dużym zainteresowaniem. Od strony organizacyjnej zaś raz na rok zupełnie mi wystarczy.

ALE. W Legionowie jest co niedzielę świetny targ staroci. Warszawskie rupieciarnie jak dla mnie wymiękają, cenowo i "perełkami" do wygrzebania. Powoli przymierzam się do odwiedzin targowiska jako sprzedający. Jeśli pyknie to będę chciał zgarnąć tam część chłopaków z Garaża, na taką nieformalną strefę wędkarską.

Edytowane przez Hesher
  • Like 2