Skocz do zawartości

Woblery SzymonM

Rekomendowane odpowiedzi

Danielu, dużo masz wzorów woblerów? Do każdego musiałbyś mieć oddzielny szablon. Fajna sprawa dająca powtarzalność. Poza tym trzeba by zrobić model 3D twoich woblerów. Innym rozwiązaniem byłoby zrobienie gniazda w przyrządzie Szymona ( w tym przyrządzie można by było mocować gniazda pod konkretne korpusy), a Ty byś sobie odlał  (np. z silikonu) gniazdo pod dany korpus. i osadzał w gnieździe przyrządu.

Edytowane przez Banjo
  • Like 1

Hej czy jest możliwość zamówienia u Ciebie takiego szablonu?

Jak nie masz modelu 3d to chyba najłatwiejsza opcja to było by zrobienie takiego przyrządu który by się pozycjonował na oczkach, pod woblera większe gniazdo i wtedy dołożyć jakiejś dwuskładnikowej plasteliny i odcisnąć woblera.

Ewentualnie zrobić cieńszą ściankę pod styk z korpusem przygrzać palnikiem i wycisnąć woblera.

Jeżeli się Tobie nie pali to możemy się dogadacci w styczniu coś w wolnym czasie spróbujemy zrobić:)

Wydrukowałem kilka pudełek z asa z okienkiem z poliwęglanu 2mm. Może i drożej niż od chińczyka z Ali, ale dokładnie pod wymiar i ilość woblerów jakie chcę nosić. Paru znajomych na święta poprosiło o o pudełka z własnym tekstem na pokrywce ????

post-48598-0-92089100-1734975080_thumb.jpeg

• Like 4

Jak nie masz modelu 3d to chyba najłatwiejsza opcja to było by zrobienie takiego przyrządu który by się pozycjonował na oczkach, pod woblera większe gniazdo i wtedy dołożyć jakiejś dwuskładnikowej plasteliny i odcisnąć woblera.

Ewentualnie zrobić cieńszą ściankę pod styk z korpusem przygrzać palnikiem i wycisnąć woblera.

Jeżeli się Tobie nie pali to możemy się dogadacci w styczniu coś w wolnym czasie spróbujemy zrobić:)

Nie pali się. Mam modele 3d woblerów tylko bez nacięcia pod ster. Odezwę się w styczniu w takim razie. Jeśli chodzi o powtarzalność to przy małych wobler ach nie mam z tym problemu. Więc raptem 3-4 takie przyżądy bym potrzebował ????

Ogólnie to fajną robotę robisz ???? Wesołych Świąt i w kontakcie w styczniu.

Edytowane przez Qcyk

Wydrukowałem kilka pudełek z asa z okienkiem z poliwęglanu 2mm. Może i drożej niż od chińczyka z Ali, ale dokładnie pod wymiar i ilość woblerów jakie chcę nosić. Paru znajomych na święta poprosiło o o pudełka z własnym tekstem na pokrywce ????

IMG_9761.jpeg

Szkoda że wcześniej tego nie pokazałeś to też bym chętnie przytulił pod swoje startowe zamówienie ????

Wydrukowałem kilka pudełek z asa z okienkiem z poliwęglanu 2mm. Może i drożej niż od chińczyka z Ali, ale dokładnie pod wymiar i ilość woblerów jakie chcę nosić. Paru znajomych na święta poprosiło o o pudełka z własnym tekstem na pokrywce

attachicon.gif IMG_9761.jpeg

Masz jeszcze takie? Jak przyjedziesz w moje okolice, weź jedną dla mnie:).

Polecam woblery Szymona, nie zdążyłem na nie połowić, ale wykonanie i praca kozak:).

Masz jeszcze takie? Jak przyjedziesz w moje okolice, weź jedną dla mnie:).

Polecam woblery Szymona, nie zdążyłem na nie połowić, ale wykonanie i praca kozak:).

Nie myślałem że ktoś jeszcze będzie zainteresowany ???? odezwij się w styczniu jak już przejdą pierwsze testy

Ustawianie, kolory keltowe pewniaki

post-48598-0-93873100-1735051891_thumb.jpeg

post-48598-0-22742800-1735052038_thumb.jpeg

Wesołych świąt :)

• Like 5

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...