chojny83 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Derrek, tak, to tołpyga, w podbierak weszła bez problemu, takie drobne 125cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Poszukuję podbieraka na szczupaki 100+ Z tym, że zdecydowanie do brodzenia, nie chodzi o wielokilometrowe spacery.Raczej przemieszczanie się po pas w wodzie z podczepionym do kamizelki.Preferuję obręcz stałą z krótką rączką, długa gumowa - gumowana siatka z dużymi oczkami.Najlepiej wszystko stałe nierozkładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Wie ktoś czy bft monster net xl jest gdzieś w Polsce dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A co myślicie o podbierakach od Savage Gear ? Na przykład takich jak poniżej:https://allegro.pl/oferta/podbierak-spin-savage-gear-kosz-65x50cm-dl-150cm-7400426832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Używał ktoś? Dzisiaj widziałem w sklepie j wygląda solidnie. Zastanawiam się czy brać tego Mistralla, czy Cormorana kdon składanego w podobnych wymiarach? Kupiłem kilka miesięcy temu. Porównywałem z SG, Cormoranem i na pierwszy rzut oka podbieraki podobne. Jestem ciekaw trwałości materiałów, bo różnica w cenie w porównaniu ze wspomnianymi duża. Za tego Mistrala zapłaciłem ok 120 zł. Wygodny podbierak ze składanym koszem, łatwy w transporcie. Siatka mocna, z dużymi oczkami. Spokojnie wszedł do niego sum 130 cm. Ogólnie komfort używania dużego podbieraka niezaprzeczalny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Albo coś takiego....https://allegro.pl/mikado-podbierak-skladana-rama-180cm-roz-l-i7684273005.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Używa ktoś podbieraka WESTIN ? Bo zastanawiam się nad nim i nie wiem czy rozm. L czy XL. L widziałem na żywo to trochę płytki 50cm ale bardziej pewnie poręczny do transportu i na łódce (bo to kosze nie składane). Wymiary:L - 60x70 głęb. 50XL - 70x85 głęb. 80 i ma taśmę do przytrzymania siatki.XL pewnie super na duże pike bo można w takiej długiej siatce komfortowo rybę chwilkę przytrzymać i pewnie dobrze podebrać. Tylko że u mnie przeważnie mniejsze ryby (a raz w roku SE) a na łódce pewnie taki XL dużo miejsca zajmuje...i bądź mądry co tu wybrać.Proszę o opinię użytwowników tych podbieraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Używa ktoś podbieraka WESTIN ? Bo zastanawiam się nad nim i nie wiem czy rozm. L czy XL. L widziałem na żywo to trochę płytki 50cm ale bardziej pewnie poręczny do transportu i na łódce (bo to kosze nie składane).Wymiary:L - 60x70 głęb. 50XL - 70x85 głęb. 80 i ma taśmę do przytrzymania siatki.XL pewnie super na duże pike bo można w takiej długiej siatce komfortowo rybę chwilkę przytrzymać i pewnie dobrze podebrać. Tylko że u mnie przeważnie mniejsze ryby (a raz w roku SE) a na łódce pewnie taki XL dużo miejsca zajmuje...i bądź mądry co tu wybrać.Proszę o opinię użytwowników tych podbieraków. Zerknij na drugi opisany (Dragon). Sklada sie na pol i dzieki temu zajmuje znacznie mniej miejsca. Mam juz go pare ladnych lat i nadal dziala Pamietam, ze nie kosztowal tez duzo.http://hlehleblog.pl/2015/11/04/test-szczupakowych-podbierakow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Poszukuję podbieraka na szczupaki 100+ Podbierak mam, ale poszukuję szczupaków 100+ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Podbierak mam, ale poszukuję szczupaków 100+to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zerknij na drugi opisany (Dragon). Sklada sie na pol i dzieki temu zajmuje znacznie mniej miejsca. Mam juz go pare ladnych lat i nadal dziala Pamietam, ze nie kosztowal tez duzo.http://hlehleblog.pl/2015/11/04/test-szczupakowych-podbierakow/Wymiary tego Dragona niemal identyczne jak podanego przeze mnie Westina XL. W samochodzie raczej mi nie przeszkadza ze kosz nie skladany, bardziej chodzi mi o lodke a podbierak ze skladanym koszem i tak raczej przed wedkowaniem rozkladasz i jest caly czas gotowy do uzycia podczas plywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 mam tego westina L , dobrze wykonny , glebokosc 50 tylko na plus jestem bardzo zadowolony , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wymiary tego Dragona niemal identyczne jak podanego przeze mnie Westina XL. W samochodzie raczej mi nie przeszkadza ze kosz nie skladany, bardziej chodzi mi o lodke a podbierak ze skladanym koszem i tak raczej przed wedkowaniem rozkladasz i jest caly czas gotowy do uzycia podczas plywania... Ja mam zlozony, ale ja zazwyczaj lowie szczupaki z druga osoba, a jak zdarzy sie samemu to miejsca jest wiecej i jest rozlozony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 mam tego westina L , dobrze wykonny , glebokosc 50 tylko na plus jestem bardzo zadowolony ,Czemu mniejsza głęb.na plus...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 zmiescisz rybe ponad m bez problemu , i jest bardzo poreczny a siatka nie placze sie pod nogami ,(chyba kwestia porzadku na lodzi ,ale u mnie zawsze go brak ) wydaje ze cale siedzenie by weszlo i jeszcze bylby luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Może ktoś ma coś takiego https://allegro.pl/oferta/podbierak-cormoran-model-6245-2-czesciowy-240cm-6948312397Proszę o opinię. Składany, wytrzymały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Może ktoś ma coś takiego https://allegro.pl/oferta/podbierak-cormoran-model-6245-2-czesciowy-240cm-6948312397Proszę o opinię. Składany, wytrzymały...Patrzac po rozmiarach kosza to metrowke trzeba bedzie chyba reka upychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 są dużo lepsze za mniejsze pieniądze, wystarczy przejrzeć wątek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 są dużo lepsze za mniejsze pieniądze, wystarczy przejrzeć wątek .Mogę polecić https://allegro.pl/oferta/skladany-podbierak-mikado-z-gumowa-siatka-180-cm-7796982923?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_w%C4%99dkarstwo&ev_adgr=W%C4%99dkarstwo&gclid=EAIaIQobChMIwIfCs63Z4wIVRbDtCh30qwqxEAQYAyABEgJMq_D_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Potwierdzam. Dobry podbierak do dużych ryb za rozsądne pieniążki. 120 weszło z zapasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ja polecam Rapala Guide Landing Net XL. 110 cm luźno weszło, składany kosz i teleskopowa rękojeść. Bardzo podobny do BFT ale tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Potwierdzam. Dobry podbierak do dużych ryb za rozsądne pieniążki. 120 weszło z zapasem.Mowisz o tym podbieraku Mikado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 a jak zachowuje się ten zawias na podbieraku podczas podbierania takiej metrówki ? Bo jak to plastelina aluminiowa to może być słabo. Też szukam jakiejś podbierajki na łodkę ale za dużo tego wszystkiego. Ktoś ma jakieś jeszcze propozycje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 a jak zachowuje się ten zawias na podbieraku podczas podbierania takiej metrówki ? Bo jak to plastelina aluminiowa to może być słabo. Też szukam jakiejś podbierajki na łodkę ale za dużo tego wszystkiego. Ktoś ma jakieś jeszcze propozycje ?Polecam ze stajni Dragona typowe duże podbieraki z gumową siatką, ryba 80cm wygląda w nim jak okołowymiarowy szczurek Od maja sporo ryb zaliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 no wlasnie widziałem ten podbierak i śmiem twierdzić że on nie pasuje do polskich realiów szukam coś mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi