MajKar Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Nie podałeś obwodu siatki ale może tu coś znajdziesz.https://allegro.pl/listing?string=zapasowa%20siatka%20na%20podbierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 posiadam podbierak "pstragowy" z taka siatka gumową ... czy istnieje takie cos ale w wersji szuczpakowej ??? ( wiem ze sa z siatka gumowaną ... ale ja szukam z gumową ) CZY TAKIE COS ISTNIEJE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Ciężki będzie jak cholera jak ma służyć do podbierania dużych ryb 100+ i dlatego pewnie krucho z dostępnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) Właśnie wczoraj ukradli mi na Żarnowcu podbierak, a najlepsze że zauważyłem dopiero następnego dnia podczas pakowania. Skłaniam się w stronę Westin W3, na alle za 227,- Edytowane 1 Października 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Cześć, polecilibyscie jakiś podbierak pod szczupaki w rozsądnej cenie? Ważna gumowana siatka. Co do rozmiaru, niech mieści metrowke, wystarczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi