Novis Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Jestem ciekaw. Zamierzam zawitać. Piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Będę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Będę i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Pewnie w niedzielę, ale nie pewne jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Mam nadzieję, że wniosą te targi coś ciekawego, a nie tylko jeden wielki bazar i nabicie hajsu ala Rybomania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Czego oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Używając nomenklatury sportowej odrobinę świeżości, polotu oraz paru niespodzianek...Chocby paru producentów którzy chcieli by nam pasjonatom powiedzieć oto jestem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 W Łomiankach spotkasz bezpośrednich twórców przynęt (nie bez powodu używam słowa twórca). To nie pośrednicy i handlarze (choć każdy z nich tworzy z myślą o sprzedaniu i zarobku), którzy często nie maja pojęcia czym handlują i mają jeden cel ... wcisnąć Ci towar. W odróżnieniu od Rybomanii możesz pogadać z kimś kto wie co wystawione jest na jego stoisku. Możesz wypytać o wszystko, wyrazić opinie nie koniecznie pochlebne. Możesz zamówić coś pod Twoje indywidualne potrzeby/upodobania. ... tak było na poprzedniej edycji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Jeśli masz sprecyzowane oczekiwania, to może tam znajdziesz, bo często twórcy mają wyroby niszowe, niespotykane w produkcji masowej przez firmy.Może robią coś podobnego to tym bardziej łatwiej będzie Tobie namówić twórcę do wykonania tego co chcesz. Na pewno łatwiej niż z firmą, która ma często inną politykę produkcji.I dlatego warto tam pojechać i bezpośrednio pogadać z twórcami. A jeśli nie masz nic sprecyzowanego i piszesz nie wiedząc czego oczekujesz od twórców, to nie jedź. Łatwo jest powiedzieć oczaruj mnie, a trudniej dać wskazówki czego oczekuje się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 kiedy i gdzie konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 https://targirekodzielawedkarskiego.pl/targi-evolution-2023-potwierdzone/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Gdzie jest lista wystawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 w zakładce "rozmieszczenie wystawców" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Planuję niedzielę około południa (ale może być ciężko z jednej imprezy na drugą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ja tak na sępa się podczepię. Może ma ktoś wejściówki do rozdania? Mam horom curkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Mam nadzieję, że wniosą te targi coś ciekawego, a nie tylko jeden wielki bazar i nabicie hajsu ala Rybomania...Nie pomyliłeś się. Nic nowego. Tyle że nie wali zanętami jak na Rybomanii.Wszystkie! przynęty można kupić bezpośrednio od twórców na jerku i w kilku przypadkach sporo taniej.Wystarczy 30min żeby obejść, pozglądać i ewentualnie coś nabyć. Plusy to możliwość pogadania ze znajomymi.Podobało mi się stoisko ArtRodu i BB Bartka Burskiego. Sporo gotowych kijków do obmacania mają ale też blanki. Pogadać było ciężko na tych stoiskach bo banda niewychowanych buraków pchała się nie patrząc na nic i bezczelnie przerywali rozmowę.Więc jeśli chcieli byście zamówić kij to ciężko będzie to zrobić tam. Ja byłem rano i podejżewam że teraz to już chłopakom głowy pękają od części tego bydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Nie pomyliłeś się. Nic nowego. Tyle że nie wali zanętami jak na Rybomanii.Wszystkie! przynęty można kupić bezpośrednio od twórców na jerku i w kilku przypadkach sporo taniej.Wystarczy 30min żeby obejść, pozglądać i ewentualnie coś nabyć. Plusy to możliwość pogadania ze znajomymi.Podobało mi się stoisko ArtRodu i BB Bartka Burskiego. Sporo gotowych kijków do obmacania mają ale też blanki. Pogadać było ciężko na tych stoiskach bo banda niewychowanych buraków pchała się nie patrząc na nic i bezczelnie przerywali rozmowę.Więc jeśli chcieli byście zamówić kij to ciężko będzie to zrobić tam.Ja byłem rano i podejżewam że teraz to już chłopakom głowy pękają od części tego bydła.Przypomina mi się narzekanie ludzi którzy stoją w korku. "Gdzie to bydło jedzie ???" A sami jadą i przyczyniają się do wzmożonego ruchu. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Nie. To mnie odróżnia że ja czekałem gdy ktoś rozmawiał i nie wpierdzielałem się zabierając z ręki kija.Albo brałem wszystkie kije po kolei i " panie a ten ile? I odchodziłem. Taka skromna różnica. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Byłem od 10tej prawie dwie godziny ... bo to nie tylko towar i handel, ale głównie rozmowy ze spotkanymi znajomymi. Rozmowy z twórcami również super sympatyczne i profesjonalne. Zrealizowałem to co zamierzałem. Dla mnie świetna impreza. A że tłoczno i problem z parkowaniem? Trzeba wyluzować i cieszyć się z popularności naszego hobby.Się było, się nabyło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 A jak jest z płatnościami? Tylko gotówka czy można kartą albo np. opcją "płatność na telefon"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Gotówka, ale płaciłem również blikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Płatność blikiem lub gotówka. Godzinka czasu i można śmiało wszystko obejść. Najbardziej oblegane stoisko to bb custom rod. Chyba trzy czy cztery razy tam podchodziłem i cały czas tłum. Ciężko się dostać pogadać coś obczaić. Za to Pan Matuszewski chyba się nudził. Mikado ma fajne wedeczki kupiłem kilka wobkow których raczej nigdy bym nie miał bo nawet nie wiedziałem ze takie istnieją. Niektórym naprawdę fajnie mogła by iść sprzedaż gdyby tylko o nich było wiadomo ze istnieją. Czyt. Zainwestowali by pare groszy w reklame. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Płatność blikiem lub gotówka. Godzinka czasu i można śmiało wszystko obejść. Najbardziej oblegane stoisko to bb custom rod. Chyba trzy czy cztery razy tam podchodziłem i cały czas tłum. Ciężko się dostać pogadać coś obczaić. Za to Pan Matuszewski chyba się nudził. Mikado ma fajne wedeczki kupiłem kilka wobkow których raczej nigdy bym nie miał bo nawet nie wiedziałem ze takie istnieją. Niektórym naprawdę fajnie mogła by iść sprzedaż gdyby tylko o nich było wiadomo ze istnieją. Czyt. Zainwestowali by pare groszy w reklame.Macałeś może nowe Jaws light river? Te 2.85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi