OskarEL Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć wszystkim. W tym roku czeka mnie parę zagranicznych wyjazdów z plecakiem na plecach. Mianowicie szukam wędki muchowej, której długość transportowa nie przekroczy 50cm, będzie to pewnie 6-cio skład. Jeżeli chodzi o parametry wędki fajnie jakby była to jakaś czwórka bądz piątka, długość do 9 stóp. Budżet jaki chciałbym przeznczyć na kij to do ok 500zł. Znalazłem kilka wędek tego typu natomiast ceny przekraczały dwa razy mój budżet. Może mieliście styczność z taką wędką i możecie coś polecić. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam OL. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez OskarEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 W tym budżecie ciężko będzie znaleźć coś nowego, daj ogłoszenie w dziale kupię lub szukaj czegoś na alliexpres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaEL Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Shakespeare Agility Fly Rod, całkiem porządna wędka o akcji medium fast.Dwa razy była ze mną na wakacjach nad morzem śródziemnym. Budżetowa ale nie tania.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 https://www.sklep-mietus.pl/7-elementow/42342-wedka-shakespeare-oracle-2-exp-fly-rod-8-6ft-aftm5-043388474650.html?gclid=Cj0KCQiAzeSdBhC4ARIsACj36uGgPehkSVR1c54GEZx0pArcaB3TKZ3AYjxMmbV-aMQyRnqWR3JO3XAaAsNTEALw_wcB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OskarEL Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 https://www.sklep-mietus.pl/7-elementow/42342-wedka-shakespeare-oracle-2-exp-fly-rod-8-6ft-aftm5-043388474650.html?gclid=Cj0KCQiAzeSdBhC4ARIsACj36uGgPehkSVR1c54GEZx0pArcaB3TKZ3AYjxMmbV-aMQyRnqWR3JO3XAaAsNTEALw_wcBDzięki wielkie. O takie coś mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi