warciak Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam Chciałem się pochwalić swoją pierwszą rybą złowiona na casting i może to nie potwór ale hol tego okonia to naprawde duż przyjemność w dodatku na jerka wymyślonego przezemnie.Był jeszcze szczupły ale ...niestety. Pozdrawiam @warciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Piekny garbusek Gratuluje pierwszej zdobyczy na casting PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 No pięknie! A mój zestaw castingowy wciąż nieskompletowany! Buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Gratulacje Fajny jak na pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Gratuluję Widzę ,że coraz więcej osób łapie bakcyla castingowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 No pięknie! A mój zestaw castingowy wciąż nieskompletowany! Buuu...jkabyś chciał coś pożyczyć, albo wpaść na fishe to się nie krępuj, w Galway dużo zacnych wędkarzy mieszka, trzeba będzie zrobić miting na corrib - przyjadę z łodzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Gratulacje,Zapraszam na następny zlot castingowy, ktory będziemy organizować w następnym roku - w tym będzie jeszcze jerkowy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Chciałem się pochwalić swoją pierwszą rybą złowiona na casting i może to nie potwór ale hol tego okonia to naprawde duż przyjemność w dodatku na jerka wymyślonego przezemnie. gratuluje pierwszej ryby z casta to ty wymysliles slidera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 to coś tylko z daleka wygląda jak slider w rzeczywistości ma 5 cm i jest cieniutki jak listek a pierwowzór to faktycznie s... ale co młody adept casta może wiedzieć o przynętach ,na które będzie łowił a chcę dodać,że ta przynęta była zrobiona daleko przedtym jak pierwszy raz miałem pazur w rękach a tak w ogóle to dzięki za gratulacje,miłe słowa za pasiaka mam nadzieje,że wkrótce wkleje zdjęcie pierwszego zębacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 no i pięknie dzisiaj dostałem pierwszego szczupłego na casta tzn na slidera 7F kolor jak widaćP.S.to jest mój ostatni reszta albo zerwana albo została odstrzelona w siną dalcałe 50 centów ale kto powiedział,że będzie lekko następne zdjęcie będzie już z konkretem może za 2 dni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 No !! Gratulatce warciak25!!pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Oj Łukasz . Rozbrykałeś się strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @warciak25 to jakiej plecionki uzywasz, ze tak odstrzeliwujesz jerki ? 20lb PP powinna Ci wystarczyc w zupełnosci, ja takiej uzywam do 7 i 10cm, do wiekszych 30 lub 40lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 plecionka tylko raz strzeliła reszte zawdzięczam agrafkom i felernym wolframom kupuje dość drogie po 2-3 zł szt i tak szajs ale u mnie w sklepach nic lepszego nie ma? a tak w ogóle to wróciłem z łowów , dzisiaj było super piękna pogoda mase brań 2 spięte przy pontonie 2 w pontonie tylko ,że szkraby takie po 50 cm kilka szczurów,okoń 31 cm i na okrasę sandał 68 cm i coś około 2,5 kg no i wszystko na ostatniego slidera 7F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warciak
Witam
Chciałem się pochwalić swoją pierwszą rybą złowiona na casting
i może to nie potwór
ale hol tego okonia to naprawde duż przyjemność w dodatku na jerka wymyślonego przezemnie.Był jeszcze szczupły ale ...niestety.
Pozdrawiam @warciak
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi