aigle Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Cześć.Szukam informacji, o najcięższych i najdłuższych jerkach produkowanych seryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Fatso 14s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Tak na szybko to:Strike Pro Big Bandit i Slider 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Cześć.Szukam informacji, o najcięższych i najdłuższych jerkach produkowanych seryjnie.największe to tylko na muskie https://www.muskyshop.com/collections/jerkbaits w Polsce nic większego z seryjnych niż to co Michał wymienił nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 największe to tylko na muskie https://www.muskyshop.com/collections/jerkbaits w Polsce nic większego z seryjnych niż to co Michał wymienił nie kupiszZdaje sobie sprawę ...lecz wolałem zapytać.Szukałem czegoś w okolicach 200 gram ....marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zdaje sobie sprawę ...lecz wolałem zapytać.Szukałem czegoś w okolicach 200 gram ....marnieto już tylko rękodzieło jak np. produkty naszego forumowicza: https://www.melhandmadelures.com/shop/hard-lures/monster-piranha/monster-piranha-bleeding-roach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 https://en.zalt.se/products/zalt/25-5-cm-suspending-202-g/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Może z tej strony coś podejdzie https://www.pikeworld.de/index.php?cat=c6_Jerkbaits.html&XTCsid=jsfi17i65ujdrt8lb7e44sebh7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Jedynie Hand made.Jest na Jerku Kolega co cuda robi Gregory i jego robotaSlider 16 i Perch 22cm/240g/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Siudak kiedyś robił deski, były duże. To było dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Siudak kiedyś robił deski, były duże. To było dawno temu.Mam jeszcze trochę ale największe ok 80g... o większych nie wiem. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Jedynie Hand made.Jest na Jerku Kolega co cuda robi Gregory i jego robotaSlider 16 i Perch 22cm/240g/ received_3256824454419647 (1).jpegJak pracuje ten olbrzymi okoń?Łowił czy straszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Największy znany mi jerk produkowany seryjnie to duża Pirania robiona przez Melka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Jak pracuje ten olbrzymi okoń?Łowił czy straszył?Aż mi żal go było wrzucać do wody.Robiony na starych Siudakach/mam kilka mniejszych wersji-180g-140g i 80g/.Pracuje bajecznie/ w opadzie super/ ale jeszcze nie gryziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Jak byś chciał sprzedać... obiecuje, że sam go pogryzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Rudi robi duże jerki. 22 cm., ponad 200 gr. Wisi jeden na giełdzie w poście Durzego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Szkoda że Salmo nie zrobi 16-tek pływających .2 sezony temu również zastanawiałem. Się nad czymś większym od swim 15 który się mega sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Jest też Dorado Temper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Dorado Tempter to znakomita przynęta ! Zarówno wersja linkowana przez Grzegorza jak i te ze sterem. Przy mnie kolega"popełnił" na Big Mamę zębatego grubo powyżej metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Svartzonker Big Glide 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Rudi 22 cm/ 220 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Czy Salmo slider 16 da się płytko poorawadzic na metrowej głębokość stawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Czy Salmo slider 16 da się płytko poorawadzic na metrowej głębokość stawie ?Tak da się, można go prowadzić 10cm pod powierzchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Spoko trochę sie obawiałem wersji tonacej .Pływającej nie ma niestety .Spróbuję w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) https://www.corona-fishing.pl/lamany-szczupak-michal-birecki/https://www.corona-fishing.pl/lamany-okon-michal-birecki-2212/ Edytowane 31 Stycznia 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi