Mateusz95s Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) Ten osobnik lubi sobi zjeść, zdecydowanie Zdjęcie nie odzwierciedla, tego jaki był kwadratowy , w stosunku do swojej długości. Edytowane 24 Października 2023 przez Mateusz95s 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) Muchi Edytowane 26 Października 2023 przez mirko filipovic 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Dzikus z bagien w mglisty poranek , 105 cm. Na upatrzonego, zauważyłem atak, przeszedłem 40metrów i za 2 rzutem go ściągnąłem. Piękne czerwone ubarwienie Edytowane 27 Października 2023 przez Mateusz95s 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Kolejna solidna ryba w tym sezonie Muszę przyznać, że szczupaki w tym roku są dla mnie łaskawe 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Kilka rybek z ubiegłego weekendu, już takie fajne, wypasione???? 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Magiczne 100 cm w końcu przekroczone 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) Na małą przynętę trout Magnet - miał być okoń, a jak wyszło widać na załączonym zdjęciu.Może nie największy na świecie, ale na kij do 14 g hol był już naprawdę fajny:) Gratulujemy, ale do publikacji zaproś większego Edytowane 11 Listopada 2023 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 ZASADY umieszczania zdjęć/filmów na forum jerkbait.pl - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishingpkt 6 i chodzi tylko o wymiar (dużo poniżej 75 cm). Nie czepiam się liści 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Dzisiejsza rybka z belly boata.Woda PZW.Powoli zbliżam się do metra.Przyneta canibal Red head 10 cm . Wysłane z mojego V2041 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 (edytowane) Przy połowie sandaczy na Odrze, zauważyłem w toni takiego gagatka, i nie zastanawiał się jak zander Westin Twinteez V-tail 20cm w kolorze HEADLIGHT Ryba 80+ Edytowane 13 Listopada 2023 przez damianb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Damian, to jest ostatnie miejsce, gdzie powinieneś wkładać kciuk... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Damian, to jest ostatnie miejsce, gdzie powinieneś wkładać kciuk... przytrzymywałem główkę w paszczy bo wylatywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Damian, to jest ostatnie miejsce, gdzie powinieneś wkładać kciuk... Również nie polecam. Jak trafi na ząb to może narobić bałaganu. Wybacz Maciek, ale zdjęcia niezbyt apetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Niespodzianka między okoniami. Liczyłem się z tym, że mogę mieć przyłów dlatego łowiłem z cieniutkim wolframem.Qualia xpsj642UL + vaniek c2000 + mamoi 6lb, głębokość 12m 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Nie wiem czy dobry dział. Szczupak 130 cm https://sportowefakty.wp.pl/sportowybar/1091939/co-za-okaz-rekord-polski-wyrownany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 102cm. Nocna miłośniczka sandaczowego mięska. Udało mu się na tej wodzie złowić trochę duzych szczupaków i prawie wszystkie wyglądały jakby odżywiały się wyłącznie w McDonald. Bez względu na porę roku były masywne i upasione Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Ten zdecydowanie 150 nie miał. Ba nawet do 130 sporo brakowało, ale i tak jest się czym pochwalić 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) Nie ważyłem, więc mogę jedynie zgadywać. Pewnie koło 14-15kg.Przystosowal się do wpierdzielania dużych ryb. Szkoda, że nie zrobiłem fotki tego co mu z przełyku wystawało. Opędzlował albo jakiegoś dużego bolenia, albo olbrzymią sieję. Ciężko było poznać po płetwie ogonowej. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Strzelacie ile mógł mieć kg.Sprawdzimy jak można ocenić wagę na podstawie zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odpowiedź: z podbierakiem 6.5 kg strzelam że podbierakiem 1 kg. Czyli max 5.5 kgTo byla duża, zdrowa, z szerokim lbem i karkiem ok metrowa ryba. Doceniam to co robi, jakie ma doświadczeń i jakie ryby łowi w tym, że się dzieli informacjami Hlehle ale moim zdaniem ta ryba nie miała 14-15 kg. Takie szacowanie ryby nie ma najmniejszego sensu bez ważenia.Na potwierdzenie - rozrzut szacunków. Mediana przekracza prawdziwa wagę. Nie ujmuje tu podziwu nad tą ryba bo jest zacna i szczere gratulacje bo w Polsce (jak zakladam bez live'a) to juz coś! Po prostu ten post nie dotyczy tego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Jam ci poniżej przeciętnej pozdrawiam tychże z wyższej przeciętnej, czy tam pociętej ???? Jezus jest wśród nas hołk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Wczoraj miałem wkleić. Warunki spełniał. Równo 75 cm. Już fajny jak na nasze polskie warunki. Ale sobie myśle będzie gadanie, ze mały. I w sumie prawda. Szału nie ma. Ale jak na zimny deszczowy dzień w komplecie z fajnym Bolkiem i leszczem za płetwę grzbietową fajny wypad. No ale w komplecie z dzisiejszą maciorą, już wstydu nie ma i trochę szału nawet można domniemywać.Wczoraj nie skitrałem łódki na miejsce tylko do garażu. Dziś się obudziłem o 6:10 se myśle co będę tv oglądał. Niedziela nawet w ogrodzie pohałasować nie wypada. To se myślę jadę na 3 godz. Potem Rodzinka juz. No i mamuśka czekała … Oba Odra. Oba na wędkę CW 3 - 14g. Ygk 1,0. Fluorocarbon na przyponie. Taki gotowiec do 8kg. Dał radę obu. Guma 10cm na 12g główce. Sprzęt dał radę bez problemu. 3 odjazdy, jakieś próby w krzaczory i pod łódkę ale spoko bez drżenia serca. Jedynie z wodowaniem był problem bo ciężka strasznie i jak to oślizgun nieopanowywalna. Ale jakoś zwodowałem i z gracją odpłynęła. Niech się mnoży. Fajny weekend. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Qh_ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Ciekawie ubarwiona. Prawie jak żródlak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 U mnie dzisiaj życiówka 95cm, gruby strasznie. Zdjęcie tego nie oddaje. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi