highvoltage Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Ok. Ale moim skromnym zdaniem to, co różnicuje tuszę dużych szczupaków o danej porze roku, to po prostu stopień nażarcia się Czasem wystarczy pomacać po brzuchu i wszystko wiadomo. Albo zajrzeć do ryja Samice szczupaka budują już ikrę o tej porze, oczywiście taki wiszący brzuch to nie sama ikra ale jednak w całości wagi ryby trochę tej ikry będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Moje cztery szczupaki z listopada i grudnia, które złowiłem przy okazji nastawiania się na suma i sandacza w tym nowe PB. Ostatnie dwa miesiące sezonu były dla mnie wyjątkowo udane 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Brawo Łukasz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi