hasior Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ciekawi mnie co o tym sądzicie,jest sporo materiałów na ten temat,co najgorsze całkiem logicznych . http://www.youtube.com/watch?v=4oeoo1hv6_o&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nieodzowny podkład dźwiekowy ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a takie ciekawostki żeby Was postraszyć wstawię.od strony naukowej podobno się zgadzawszystko ,terminu nie mogę niestety potwierdzić http://www.youtube.com/watch?v=_E7UFUJelGI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Interesujacy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dobrze że mam kilka książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Wybaczcie, ale to taka pierolina.Najpierw mailo być nibiru i wszystkich zjeśćjuż w 2010 miało być widoczne, jakoś do dzisiaj, a przed chwilą z ryb wróciłem, nie widziałem wielkiej mega planety nad główą ktorej nie było tam 2 lata temu. Myślę, ze 2mce przed kolizja bym ją zauważył...Teraz słońce atakuje magnetyzmem. Przeżyje kilkaset osób. Przestaną działać komputery i wrócimy do epoki kamienia łupanego....Z tego co pamietam, to bez komputerów oblecieliśmy samolotami ziemię, bez komputerów, ba, nawet bez silnika parowego dopłynęliśmy i skolonizowaliśmy obie Ameryki, afrykę i Azję. Bez współczesnych komputerów opracowano nawet bombę atomową, Land Rovera, dmuchane lalki i multiplikator. Jestem dobrej mysli, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Kuba ,ale tyle roboty nad jerkbait.pl i psu w dupe przez to słońce chyba że komiks wydać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi