Tomy Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Hej czy istnieje zestaw Avail szpula i hamulec do tej maszynki?Pytam w imieniu kolegi. Edytowane 4 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ta druga: http://www.japantackle.com/Tuning_parts/tuning_spools_shimano.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 tak istnieje, taki sam zestaw jak do curado 200e czy scorpiona 1500xt (wszystkie mają taką samą ramę) czyli szpulka avail SCPXT153pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Dzięki za info Panowie.Nic o magnetyku nie ma.Trzeba przełożyć rozetę z or szpulki? Edytowane 5 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 http://www.avail.jp/shop/products/ms_scpxt15/mb_howto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No obecnie jest już magnetyk do tej wielkości, zwie się : Microcast Brake XT15, jest on na linku : http://avail.jp/shop/products/ms_scpxt15/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 to może nie będę tworzył nowego tematu i zapytam tutaj: SHIMANO CURADO 201 DHSV - jest jakas opcja zakupu dodatkowej szpuli? interesuje mnie zarowno opcja STANDARD oraz TUNNING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 to może nie będę tworzył nowego tematu i zapytam tutaj: SHIMANO CURADO 201 DHSV - jest jakas opcja zakupu dodatkowej szpuli? interesuje mnie zarowno opcja STANDARD oraz TUNNING Tuningowanych nigdy raczej nie było do tego modelu. Z tego co czytałem na forum TT, seryjna można kupić bezpośrednio od shimano.Koszt to ok 50usdPozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 mnie zastanawia cos innego... PODOBNO curado serii D - Shimano SPEEDMASTER - a ten drugi.. mial szpule YUMEYA tylko nie wiem czy aby na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Może Mifciu ta szpulka z CU201J niebieska i wydaje się że płytka. Edytowane 5 Października 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 wracając do tematu citica 201e plus szpula avail to pasuje Microcast Spool SCPXT1539 3,9mm i jest do tego hamulec magnetyczny Microcast Brake XT15 wiem to od samego sprzedawcy Mefistofishing, wrzucam te info gdyby ktos w przyszłości szukał tych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Odświeżam temat. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć od ilu gram wystartuje curado 201e7 z availem?7 gram plus guma 5 cm już ładnie poleci? z góry dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Tyle to poleci już ładnie na fabrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Jak dla mnie 4g plus kopytko 5cm. Szpula z przełożoną rozetka na kiju do 20g. Oczywiście można niżej ale komfort mniejszy i nie jestem specjalista Edytowane 1 Marca 2014 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ladnie, naprawde ladnie, podobnie do premierka lub mgxa. W mgxie ciut mniejszy komfort. Brakuje tego ~1gr. Gratuluje wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi