Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 W takich warunkach o jakich piszesz łowiłem kijem Lamiglasa dwu częściowym 7'0 G1216 z serii G-1000. Wędka co prawda bez jakiejś szczególnej urody i finezji po prostu typowy wół roboczy...Za to ma super mocne podbicie,- na metrowej wodzie 20g kogut wylatuje 10 cm pod powierzchnię! Spokojnie radzi sobie tez z jerkbaitami do 10cm... Mam go w oryginalnej wersii sprowadzonej z USA, jedyne co w nim zmieniłem to przelotki na sic i polakierowałem (bezbarwnym lakierem) blank ze wzgledu na otarcia jakie zawsze pojawiają sie kiedy dużo łowisz z łódki. Jakbyś chciał jest do wziecia za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ATC Shikari III IST 864 2,60 , 10 -21 g Witam Szanownych Wedkarzy .otrzymalem o znajomego niemca kijek na tym blanku . Prosze o opinie na temat blanku ..Wytrzmalosci mechanicznej. Komfortu lowienia . Czestosc spadow rybek itp .Pozdrawiam i dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie prościej, miast pytać, nad wodę go zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Hej , mam kilka sztuk . W tej chwili nie mam czasu na testy .W tym przediale wagowym ma 2 sztuki. Wazna jest dlaMnie opinia .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 jak masz kilka sztuk, to wyslij mi jeden egzemplaz, ja go przetestuje do jesieni i wystawie opinie ... gar kein problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 jak masz kilka sztuk, to wyslij mi jeden egzemplaz, ja go przetestuje do jesieni i wystawie opinie ... gar kein problem dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Hehe bardzo dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 blank atc IST 961 opinie jak w temacie czy mial ktos stycznosc z tym blankiem?? jakies spostrzezenia obserwacje, dlugosc taka jaka mnie interesuje, c.w. tez mi odpowiada, a chce go na okonie do paproszkow 2-5 gram na 3 centymetracj gumy, zylka 0,14-0,16... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ciekawe który to blank :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) niezłe Edytowane 21 Stycznia 2013 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Podobny test można zrobić z kijem za 120zł o cw 7-25gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) no tak :-) pytanie o różnice w tych blankach, czyli wagę i moc, bo cene to wiadomo Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Batson z plecionką też kiedyś mi się tak wygiął gdy bobra podczepiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 wydarłeś go za kapote?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Thompson równie cieniutki i delikatnie wyglądający.Celem mojego postu nie było pokazanie ,że Tyran będzie , czy jest lepszy.Bardziej chodziło mi o sensowność i miarodajność takiego filmowego testu w stylu strongmen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 wydarłeś go za kapote?? Kto wygrał walkę łatwo zgadnąć - @Forecast, piękna czapka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 wiem wiem, ja pytam bo jestem ciekaw tych parametrów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kto wygrał walkę łatwo zgadnąć - @Forecast, piękna czapka .heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kto wygrał walkę łatwo zgadnąć - @Forecast, piękna czapka .Forecast buty też ma po bobrze,no przecież boberek na boso nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Teraz na wydrę poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 a z wydry rekawiczki beda dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Wracając do testów wędek na modłę „gniotsia nie łamiotsia”, podobne zdanie mam jak @makamba. Ot fajny test, pokazuje, że z ostatnim chrustem nie mamy do czynienia, ale czy mówi faktycznie wiele o walorach kija, poza szokującym faktem, że wędka spinningowa powinna dać się wygiąć? Modny dzisiaj zabieg marketingowy kręcić takie filmy. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ugięcie się skończyło bardzo szybko w tym ATC. Daleko przed podniesieniem, więc z tego filmu niewiele wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 A czego spodziewać się po kijku "Light Jig" w kontekście jego ugięcia pod obciążeniem 10kg ? To nie są testy ugięcia, czy innych walorów kija. To test wytrzymałościowy i nic więcej, a może aż tak wiele. "Nie łamiotsa" to bardzo ważny aspekt. Oczywiście nie jedyny, ale ważny. Jakby kijek strzelił to zaraz pokazałyby się głosy krytyki, że chrust itp. A jak kijek wytrzymuje ogromne przeciążenie to zaraz "zabieg marketingowy" ? Samochody też przechodzą crash testy i jakoś nikt nie nazywa tego zabiegami marketingowymi chyba? Jak dla mnie to chciałbym jak najwięcej takich testów widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi