zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Tak wspolpracujemy już jakiś czas, bardzo fajny jeżeli ktoś lubi kije typu slow Tylko u mnie na klenie i jazie znalazl zastosowanie Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 aha i teraz sie zastanawiam czy go nie przezbroić z alconitów w pac bay minimy żeby go troche odciążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 aha i teraz sie zastanawiam czy go nie przezbroić z alconitów w pac bay minimy żeby go troche odciążyć...Coś może byś i zyskał na szybkości ale czy to aż takie niezbędne do tych połowów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w sumie stracił by m ładowanie w dolnym zakresie pewnie... hmmm no nie wiem jeszcze musze to przemyśleć , ewentualnie oskrobie i się założy nowy set na próbe, jak będzie gorzej to wróce do oryginału.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w sumie stracił by m ładowanie w dolnym zakresie pewnie... hmmm no nie wiem jeszcze musze to przemyśleć , ewentualnie oskrobie i się założy nowy set na próbe, jak będzie gorzej to wróce do oryginału..Nie ma to jak poćwiczyć zbrojenie :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 hehe w tym tygodniu jeszcze cd pike L miał być rozebrany tylko dzieciaki mi się pochorowały i nie było zabardzo jak tego w spokoju zrobić, ale co sie odwlecze to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) wiesz lepiej ćwiczyć na swoich a mam nowy lakier od Roberta to czas go wreszcie przetestować bo się jeszcze zaschnie hahahha Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnemo Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 blank atc SHIKARI SH III IST 902 6-10LB 7-14G dł.270cm Witam..szukam jakichkolwiek informacji na temat tego blanku..kolor blanku bordowy tyle wiem.z góry dziękuję i pozdrawiam..art.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Może zadzwoń do Łukasza z RODMASU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Jak masz do niego dostęp to bierz go bo to 'prawie" kopia wspaniałego modelu G.Loomis IMX w tych samych parametrach.Bardzo ładne ugięcie, mocny jak na 10lb kij dolnik, czułość wzorowa.Klenie, pstrągi, brzany to jego żywioł nawet ze sporymi przyłowami boleniowymi i szczupakowymi radzi sobie jak kij 12lb.Polecam!!!!W najnowszych blankach jakie są na rynku próżno szukać czegoś podobnego w tym przedziale mocy i cw.... Edytowane 25 Września 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak masz do niego dostęp to bierz go bo to 'prawie" kopia wspaniałego modelu G.Loomis IMX w tych samych parametrach.Bardzo ładne ugięcie, mocny jak na 10lb kij dolnik, czułość wzorowa.Klenie, pstrągi, brzany to jego żywioł nawet ze sporymi przyłowami boleniowymi i szczupakowymi radzi sobie jak kij 12lb.Polecam!!!!W najnowszych blankach jakie są na rynku próżno szukać czegoś podobnego w tym przedziale mocy i cw....Czyli jedna z niewielu perełek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czyli jedna z niewielu perełek .Jak to jedna ???? A, IS 703, a ISJ 703?O parę by się znalazło, szkoda że nie ma już Shikari/ATC fajne blanki robili, A tak btw, nie ma może ktoś na sprzedaż blanku IS 703?Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czyli jedna z niewielu perełek .Dziwne, że jakoś tylko to co niedostępne (bo zazwyczaj już nieprodukowane) staję się ową "perełką" (stare Avidy, Batsony, CD z NZ itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Trochę masz Krzysiek racji,- nie przeczę - coś jest na rzeczy z tym biadoleniem ale jednak w dostępnych obecnie blankach z tego segmentu przy wszechobecnym wyścigu modułów większość znanych mi kijów 10lb ma górny cw (mimo opisu do 14g ) tak naprawdę około 17-18g a w dolnym ok 3-4g ładuje sie słabo...I stąd poszukiwane są ATC/Shikari oraz RR Lamiglasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Oj tam. Zaraz poszukiwane. Kilku ludzi może i szuka ale nie demoniowałbym sprawy. Miałem pstrągówkę na ISJ703(???)Pewien modelu nie jestem. Mi nie odpowiadała, za to Patu robił z niej znakomity użytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Waldku, chyba chodzi o IS 703 moduł 47mln, Adrian @adis będzie nią teraz pstrągi drażnił Jeżeli chodzi o tą od Patryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Waldku, chyba chodzi o IS 703 moduł 47mln, Adrian @adis będzie nią teraz pstrągi drażnił Jeżeli chodzi o tą od Patryka.Świat jest mały. Adrianowi dla odmiany XLS nie podszedł? Miał takiego całkiem, całkiem /nad Kwisą/. Edytowane 25 Września 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ma,ma, ale szukał czegoś krótszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Świetny patyk...dał radę kilku trociowym przyłowom do 70cm...Niech służy Adrianowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witampodepne sie pod temat co sondzicie na temat st 865 czy nadaje sie pod sandala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Trochę masz Krzysiek racji,- nie przeczę - coś jest na rzeczy z tym biadoleniem ale jednak w dostępnych obecnie blankach z tego segmentu przy wszechobecnym wyścigu modułów większość znanych mi kijów 10lb ma górny cw (mimo opisu do 14g ) tak naprawdę około 17-18g a w dolnym ok 3-4g ładuje sie słabo...I stąd poszukiwane są ATC/Shikari oraz RR Lamiglasa.Dokładnie.Jako, że jestem fanem przeciwnie skorelowanej zależności, to rozglądam się zazwyczaj za konstrukcjami, typu 12lb i do 18g ( i już mam prawie ideał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Jak masz do niego dostęp to bierz go bo to 'prawie" kopia wspaniałego modelu G.Loomis IMX w tych samych parametrach.Bardzo ładne ugięcie, mocny jak na 10lb kij dolnik, czułość wzorowa.Klenie, pstrągi, brzany to jego żywioł nawet ze sporymi przyłowami boleniowymi i szczupakowymi radzi sobie jak kij 12lb.Polecam!!!!W najnowszych blankach jakie są na rynku próżno szukać czegoś podobnego w tym przedziale mocy i cw....to jest ten IMX ? http://allegro.pl/g-loomis-str-1082s-imx-9-6-10lb-1-4-1-2-oz-jaz-i3578918746.html Edytowane 26 Września 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Tak dokładnie o tego chodzi gratuluje bystrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 witam, czy ktos z kolegow budowal wedke na tym blanku? ATC AMSP661-2 atc matrix (green) przeznaczenie?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ATC TP 702-3 Witam,Czy ktoś w Stolicy lub okolicy posiada taki kijek. Ewentualnie będę wdzięczny za wszelkie opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi