adiz1 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Witam.Chciałem uatrakcyjnić stadko "cannibali" poprzez przyklejenie tzw "oczek 3d". Znalazłem w szpargałach trochę takich samoprzylepnych oczek. Mam w spinningowym pudełku kilka oryginalnych gum z fabrycznie przymocowanymi realistycznymi oczkami - ciekawie to wygląda i nie odpadają. Czy znacie jakiś popularny klej, żeby domowym sposobem skutecznie zamocować takie oczka, na dość specyficznym materiale jakim jest tworzywo "gumek" (w tym przypadku Savage Gear "Cannibal")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mido Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Ja robiłem podobne próby z gumkami ES. Używałem kropelki, sporo oczek jeszcze się trzyma. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Kropelka to słabe rozwiązanie,dobry był SG ale już go chyba nie ma w sprzedaży,teraz jedynie niemiecki ,nazwy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Kropelka to słabe rozwiązanie,dobry był SG ale już go chyba nie ma w sprzedaży,teraz jedynie niemiecki ,nazwy nie pamiętamMoże chodzi o GUMMIFISCHKLEBER 12g ?Kleiłem nim i naprawiałem gumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Jak pisałem post nie miałem kleju pod ręką,tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi