emrys Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Cześć Chcę zorganizować czas i wrzucać tutaj info o konkretnych modelach bo widzę coraz więcej osób się pyta To co mam można obejrzeć u mnie w sklepie w Gdańsku, superwedkarz.pl - tu są dane.O którą Sawadę pytasz?Pozdrawiam8-28 g 2.59m lub dluzsza 9-38g. Interesuje mnie przede wszystkim czy sa dobrze opisane. Rozwazam tez Mebius od YB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 8-28 g 2.59m lub dluzsza 9-38g. Interesuje mnie przede wszystkim czy sa dobrze opisane. Rozwazam tez Mebius od YB.Nie mam w tej chwili tych u siebie.Mam np 229 do 20, 28, 38.Nie czuję, żeby były jakoś niedoszacowane. Piekielnie szybkie i bardzo lekkie. Ten opis jak w Xgame XXFast pokrywa się z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emrys Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Nie mam w tej chwili tych u siebie.Mam np 229 do 20, 28, 38.Nie czuję, żeby były jakoś niedoszacowane. Piekielnie szybkie i bardzo lekkie. Ten opis jak w Xgame XXFast pokrywa się z rzeczywistością.Bede w Gdansku w piatek to wpadne. Najbardziej zastanawialo mnie czy oblece tym srodkowym takze 30g przynety nie stawiajace oporu.Bo ideal dla mnie bylby 9-30, albo 7-25- tubular do twardych przynet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Nie no, 2g więcej przy tej gramaturze to swobodnie oblecisz Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Ktoś wie gdzie można w Polsce dostać nowy model - Azura 25 Kenshin 76UL tubular KT76UL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi