Novis Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Nie lubię zaczepiać przynęty o stopkę przelotki. Ale nie ma o co bić piany. Jak ktoś się obawia, niech montuje na dole. Wędek seryjnych jest chyba niewiele z posadowieniem w ten sposób zaczepiacza. Osobiście mam jedną, ABU . Cały czas mówimy o castach. Mogę się mylić o umiejscowienie, ale ja nie testuję wszystkich nowości, jakie oferuje net. W swoim arsenale wędek castingowych na dzień dzisiejszy nie mam żadnej wędki, która by nie miała uchwytu. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 sprawdza się to co w spinningu. Haczyki offset można zaczepiać o star drag. Rheinangler zadaniuj się, żeby używać polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Królu złoty - czyżbyś nie był tutaj poliglotą i czołowym translatorem z obcego na nasze? I ja cię rozumiem Zatem, czemu robisz problem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 King, przestań się czepiać Arka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Novis, staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Ja sobie wymyslilem cos takiego. Od kilku lat mam takie plastikowe na gumce w tym miejscu. Mi pasuje. Idac i niosac kij przy sobie przyneta jest poza zasiegiem nogawki. Jest taki jeden maly myk z tym zwiazany. Nie kazdemu bedzie to pasowalo. Po zapieciu przynety zaraz po lowieniu (trzymajac za uchwyt i mutik) trzeba wyjac palce spod linki. Ja sie przyzwyczailem i mi pasuje. ????????????քɛʀƈɦքʊռӄɛʀʐ ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Polecam taki rodzaj zaczepu. Działa jak te modne Seaguide tylko lepiej, bo jest z cienkiego drutu, więc jest dużo łatwiej zapiąć i wypiąć hak niezależnie od jego wielkości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi