Jozi Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Ryby nie brały ale grzyby tak.Koszyczek mojej Pani .A to mój zbiór borowików Edytowane 6 Października 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 A na Suwalszczyźnie podobno d... blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 A na Suwalszczyźnie podobno d... blada.Nie ma się czego obawiać, spodziewany jest drugi rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ładne zbiory. U mnie wygląda, że już raczej po. Z drugiej strony, jest jeszcze ciepło, więc kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Gratuluję zbiorów... Piękne okazy..... Tylko takie zbierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Tomasz raczej same borowiki były, trochę kozaków, 4 kanie czubajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Łukasz, tam to już zielonki zbierają.Daj znać jak bedziesz miał cynk, że jest drugi rzut. Edytowane 6 Października 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 A sieniawe odpusciles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Byłem rano k/ rury.Jeden sandaczyk 40-k jakieś trącenia okoni i nic więcej .Przynajmniej grzyby dopisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) przynajmniej grzyby dopsiują, pytanie ile kilometrow nawaliliście aby je zebrać , ja byłem na wisłoku nic konkretnego, a chciałem okonie Edytowane 6 Października 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Łukasz, tam to już zielonki zbierają.Daj znać jak bedziesz miał cynk, że jest drugi rzut.Z tego co wiem to niekoniecznie Info z wczoraj z kwatery głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 W tych jaskiniach rosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wg mnie najwięcej przy ścieżkach. Mało kto tam szuka bo każdy myśli że tam już wyzbierane :-) u mnie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Edytowane 7 Października 2012 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 U no to pieknie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Piękne prawdziwki Józiu!Tomasz eS - na Wisłoku chyba więcej boleni niż okoni ;-) Pstrągów zresztą też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 tak to prawda... i to piekne sztuki sie trafiaja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Znowu dzisiaj brały grzyby Rudawka darzy borowikami Edytowane 9 Października 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 To musi być fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Tomasz to czysty real.Właśnie zaczynam suszenie.Mam już 5 słoików litrowych ususzonych borowików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 co ty będziesz tym na targowicy w krośnie handlowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 To na swoje potrzeby.Wigilia może jakiś bigos na sylwestra, krupniki, barszcz czerwony, sos do gołąbków itp. dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 No cóż zostaje tylko pogratulować.... Sam mam pół zamrażarki grzybów :-) jak i bardzo je lubię wiec wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Ja dzisiaj 2 pełne kosze grzybów superaśny dzień!Masa rydzów, sporo opienek, ceglastoporych i maślaków. Kilka kozaków czerwonych, W kategorii najważniejszej, 40 prawdziwków te dwa mają razem równiusie kilo Edytowane 12 Października 2012 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No Michcio ładne borowiczki.Pogratulować .Moje rosną w lesie póki co, bo przez weekend był ostry najazd, pewnie jutro się udam, zbiory powinny być obfite . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi