michcio Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) @Joziwtedy było tego troszku, oto zbiór mój i mojej lubej Edytowane 15 Października 2012 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No i nawet rude sie trafily Ja na rydze mam super miejscowe ale w tym roku grzybki odpuscilem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Igor nie odpuszczaj, zatrzęienie grzybów.Byłem dzisiaj 2h i pełne wiaderko borowików, jeszcze koszulkę musiałem wiązać bo nie nigłem pomieścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Szkoda,że w sobotę muszę iśc do pracy,bo narobiliście mi ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 w sobote zatrzesienie w lesie... najlepiej w tygodniu :-) jozko poraz kolejny gratuluje, u mnie podobnie zona byla w lesie, po 15 minutach wracala do samochodu oproznic wiaderko :-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 jutro dam fotke, ale dzisiaj znowu 3 koszyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 w sobote zatrzesienie w lesie... najlepiej w tygodniu :-) jozko poraz kolejny gratuluje, u mnie podobnie zona byla w lesie, po 15 minutach wracala do samochodu oproznic wiaderko :-0Wiem,że najlepiej w tygodniu,ale niestety trzeba pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Ja wczoraj wykroiłem tak ponad 2h i zbiór był, ale chyba jeden zawodnik przeszedł bo widziałem obcięte korzenie,Po mnie nic nie znajdzie bo ja zagrzebuję do ziemi pod liście aby nie było śladów, że tam rosną grzyby Edytowane 18 Października 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) a tak było w piątek, Jak zwykle z lubą zrobiliśmy spacerekdobrze że w aucie było awaryjne wiadereczko Edytowane 21 Października 2012 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No Michcio ppogratulować zbiorów.Najbardziej wartościowy ten koszyczek z lewej z borowikami .Ja byłem wczoraj ale już cieniutko, w lesie sucho coś z 15 borowików.Chyba czują nadchodzące zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 dlategoż jutro chyba ostatni spacer po moim lesie. Oczywiście dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 dzisiejszy - jeden z ostatnich w tym roku - wypad do lasu z moją lubą.największy w środkowym koszyku ma 25cm średnicy i warzył 800g ! Wszystkie duże prawdziwki były czyste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi