SID Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Kiedyś 1/4 ceny zakupu z wliczonym kosztem wysyłki, choć obecnie chyba ciut więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Przyszla mi szpulka kkr do calcutty bfs 23, ale chciałbym jeszcze dokupić ceramike. Widze ze roro na szpulce ma lozyska 832 czyli 3x8x2.5 natomiast w kkr na szpulce niby jest 4x8x3 i tak sie zastanawiam czy to możliwe czy ja czegoś nie rozumiem. Patrzylem na ali i lozysk 3x8x2.5 nie moge za cholere znalezc. Ktoś z was wymieniał może łożyska w swojej scc bfs23? Kub jest w stanie mi powiedzieć jakiej wielkości lozyska kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Przyszla mi szpulka kkr do calcutty bfs 23, ale chciałbym jeszcze dokupić ceramike. Widze ze roro na szpulce ma lozyska 832 czyli 3x8x2.5 natomiast w kkr na szpulce niby jest 4x8x3 i tak sie zastanawiam czy to możliwe czy ja czegoś nie rozumiem. Patrzylem na ali i lozysk 3x8x2.5 nie moge za cholere znalezc. Ktoś z was wymieniał może łożyska w swojej scc bfs23? Kub jest w stanie mi powiedzieć jakiej wielkości lozyska kupic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Przepraszam za zaśmiecenie tematu ale jakoś dziwnie mi zaaktualizowało. Wyskakiwał mi bład z postem ale go dodało ...nie wiem co to sie podziało Edytowane 4 Lipca przez BOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSteele Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Pytanie do kolegów, którzy kupili nowe CCQ BFS 23. Czy multiki przyszły w zaplombowanych pudełkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi