tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 W wekend mialem przyjemność wedkowac na Sanie , niestety tylko dwa dni w średnio wędkarskiej pogodzie ... Stwierdzam jedno to lowisko jest do kitu , tam są same stare ryby ... Widok ponad 60cm pstrąga nie nalezy do czegoś niezwykłego , lipienie widziałem ponad pół metrowe , choć wiemy , że takie nie istnieją , ... w ciągu tego krótkiego okresu zlowilem kilkadziesiąt ryb , duże pstrągi mnie omijaly - pogoda- ale 40cm nie należały do zjawisk , denerwujące byly wszędobylskie lipienie .. moim przyłowem były ryby od 35-48cm ... normalnie łowisko tragedia , bo jak tu lowic jak wody do pasa , a ryb do kolan, na brzgach brak smieci , przygotowane miejsca biwakowe ... głupio to wyglądalo w naszym kraju... dziwnie sie czułem ... nawet licencji nie musialem szukac , zadzwonilem do strażnika a ten po chwili przywiózł mi je nad wode ... i najgorsza rzecz to łowisko PZW ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tomku, świeże powietrze Ci zaszkodziło Wierzę, wierzę - kurcze fajnie tak poczytać sobie wieści jak z kosmosu. Dawaj jakieś zdjęcia bo wiem, że pewnie trochę tego masz pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Fajowe! Jednak jak są ryby na zdjęciu to o wiele lepiej to wyglada PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Krótka seria jak mówiłem.... Remku te lepsze zostawie sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Chyba Tomka nad tym Sanem zaczarowane jetki pogryzly ...magia ...magia...magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Krótka seria jak mówiłem.... Remku te lepsze zostawie sobie ... O Ty .... <_< PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 O dżizas :blush:Rewelacja zaniemówilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jerry fakt jetek bylo troszke <_< co widac na zdjeciu ... Zrobilem tez dwa portrety tych szkodników na Sanie ... acha wiecie co jeszcze mnie dobilo ? widzialem strażników kilka razy w ciągu dnia ,jeździli po lowisku jakby nie mieli co robic .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 @tomek,najgorsze jest w tym wszystkim to, że nie ma na co narzekać.. a jak tu w polsce żyć nie narzekając.. się nie da się ps. kapitalne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tomku,Please ... daj jedną lepszą bo jak masz coś jeszcze lepszego to chętnie powieszę na tym oko PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Remku nad lepszy,i to ja musze troszke posiedziec wiesz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Remku nad lepszy,i to ja musze troszke posiedziec wiesz to Zrozumiane! Czekam jednak. Blenda wytrzymuje moczenie w wodzie (to chciałbym wiedzieć jakby moja zatonęła)? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 WoW!! Fajne te foty z tym muszkarzem!! Co to za szkło 17/2,8 ?? Uwielbiam zdjęcia z przerysowaną perspektywą !! pozdrawiam i gratuluję !!JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Na dobranoc ... a moze to był sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 WoW!! Fajne te foty z tym muszkarzem!! Co to za szkło 17/2,8 ?? Uwielbiam zdjęcia z przerysowaną perspektywą !! pozdrawiam i gratuluję !!JW Mnie też PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Zdjęcia bajera naprawde powalają I pomyślec że jest w polsce łowisko gdzie najpierw ustawia się sprzęt do fotografowania a potem się łowi ,zwykle jest odwrotnie.W czerwcu też się wybieram na San powalczyc. U mnie dzisiaj cienizna około 12 pstrągów w przedzile od 25 do 45 na suchara Tydzień temu było lepiej około 10 pstragów największy 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Kurde balans Chyba przybyły nowe zdjęcia do galerii Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Co do szkła , niestety na razie uzywam taniego obiektywu 12-24 f4.0 Tokiny , moze kiedys to sie zmieni ... marzenia nie kosztuja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pawle obiecalem poprawe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Co do strażników to mnie dzisiaj pierwszy raz odkąd łowie na Wiśle nie kontrolowali .Jakby tego było mało to cała wisła moja ani jednego wędkarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pawle obiecalem poprawe <_< he he no i dotrzymałeś, skubańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi