Skocz do zawartości

Krótka seria..

tomek_w

Rekomendowane odpowiedzi

W wekend mialem przyjemność wedkowac na Sanie , niestety tylko dwa dni w średnio wędkarskiej pogodzie ... Stwierdzam jedno to lowisko jest do kitu , tam są same stare ryby ... Widok ponad 60cm pstrąga nie nalezy do czegoś niezwykłego , lipienie widziałem ponad pół metrowe , choć wiemy , że takie nie istnieją , ... w ciągu tego krótkiego okresu zlowilem kilkadziesiąt ryb , duże pstrągi mnie omijaly - pogoda- ale 40cm nie należały do zjawisk , denerwujące byly wszędobylskie lipienie .. moim przyłowem były ryby od 35-48cm ... normalnie łowisko tragedia , bo jak tu lowic jak wody do pasa , a ryb do kolan, na brzgach brak smieci , przygotowane miejsca biwakowe ... głupio to wyglądalo w naszym kraju... dziwnie sie czułem ... nawet licencji nie musialem szukac , zadzwonilem do strażnika a ten po chwili przywiózł mi je nad wode ...

i najgorsza rzecz to łowisko PZW ...

post-149-1348913426,1769_thumb.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Zdjęcia bajera naprawde powalają :huh:

I pomyślec że jest w polsce łowisko gdzie najpierw ustawia się sprzęt do fotografowania a potem się łowi ,zwykle jest odwrotnie.

W czerwcu też się wybieram na San powalczyc.

U mnie dzisiaj cienizna około 12 pstrągów w przedzile od 25 do 45 na suchara ;)

Tydzień temu było lepiej około 10 pstragów największy 55 ;)