admin Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tomku, chyba nie bo z tego co pamiętam tokinę, którą miałem ważyła 2x więcej niż sigma o tych samych parametrach. gościu, który mi ją zaoferował twierdził, że mechanicznie jest doskonała. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Też mam tą tokine 12-24 i sobie chwale ,mam jeszcze 28-80 f2,8 ATX i też jest ok tylko na pelnym otworze niedomaga bo mydlo ale za to są pancerne i za to je lubie są nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 8o 8o 8o zdjęcia kosmos, wyprawa wędkarsko też jak widać udana proszę o więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 TO JEST POLSKA????????????????????????????nie wierzę.Jaki odcinek Sanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 właśnie też się zastanawiam, to jest odcinek specjalny poniżej zalewu Myczkowce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi