inglisz Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Pytanie do kolegów w temacie: gdzie mogę kupić relingi boczne do Łodzi? Długość coś pomiędzy 75cm - 90cm . Czy takie relingi nie przeszkadzają podczas spiningowania z Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Relingi kupisz w większości sklepów żeglarskich - również poprzez serwis aukcyjny. W łowieniu nie przeszkadzają, chyba że przyzwyczaiłeś się do trzymania wędki 1 cm nad burtą.Trudności możesz mieć z montażem w dwupłaszczowej. Najlepiej jeżeli w łódce biegnie dookoła fartuch otwarty od wewnątrz. Wtedy od spodu najszersze podkładki i masz na sztywno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Jak coś odezwij się na pv ,mam namiar na gościa co robi jakie chcesz długości i kształty. Podajesz wymiary ,sposób montażu, średnice rurek ,jak tylko chcesz i ceny też spoko. Dorabiał już dla mnie i kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cudak Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Witam, Odświeżę temat. Wiem, że relingi można kupić w sklepach żeglarskich, itp. Jednak poszukuję konkretnej, profesjonalnej osoby, która wykonuje relingi. Ktoś może pomóc? Jakieś namiary na sprawdzoną osobę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) https://www.facebook.com/people/PORT-INOX/100067128132880/ telefon 790 351 530.produkuje to pod Radomiem. Sam pewnie będę korzystał z Jego usług. Edytowane 18 Maja 2023 przez bartekmaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cudak Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) Dzięki wielkie. Oczywiście jak ktoś zna innych to proszę także pisać. Edytowane 18 Maja 2023 przez cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 apioo Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 https://www.facebook.com/people/PORT-INOX/100067128132880/ telefon 790 351 530.produkuje to pod Radomiem. Sam pewnie będę korzystał z Jego usług.Kupowałem teraz relingi w Port Inox, namierzyłem ich przez olx, bardzo dobre podejście do klienta, cena spoko, reling z nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 https://www.facebook.com/people/PORT-INOX/100067128132880/ telefon 790 351 530.produkuje to pod Radomiem. Sam pewnie będę korzystał z Jego usług.Zamawiałem tam relingi i mogę polecić ,kontakt i wykonanie na najwyższym poziomie.Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
inglisz
Pytanie do kolegów w temacie: gdzie mogę kupić relingi boczne do Łodzi? Długość coś pomiędzy 75cm - 90cm .
Czy takie relingi nie przeszkadzają podczas spiningowania z Łodzi?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi