jersey Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Serwus.Poszukuję informacji i rad na temat wędkowania w tym regionie.Najbardziej interesuje mnie beach fishing, ale wszelkie spostrzeżenia i uwagi pożądane.Na co zwrócić uwagę, na co uważać, co wziąć ze sobą, co można kupić na miejscu, itp. Edytowane 8 Lutego 2023 przez jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Serwus.Poszukuję informacji i rad na temat wędkowania w tym regionie.Najbardziej interesuje mnie beach fishing, ale wszelkie spostrzeżenia i uwagi pożądane.Na co zwrócić uwagę, na co uważać, co wziąć ze sobą, co można kupić na miejscu, itp.https://www.swoffa.com/where-to-fish/sydney.htmljak pogrzebiesz jest dużo informacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Podbijam wątek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Z moich obserwacji Australia to raj wędkarski. Chciałbym tam kiedyś spędzić z miesiąc.W samym Sydney masz masę rejsów. Prawdopodobnie wystarczy, że się przejdziesz do portu i porozmawiasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Z moich obserwacji Australia to raj wędkarski. Chciałbym tam kiedyś spędzić z miesiąc.W samym Sydney masz masę rejsów. Prawdopodobnie wystarczy, że się przejdziesz do portu i porozmawiasz.Cieplejsze wody na północy, pewnie tak. Miałem okazję pływać kiedyś na łajbie koło Sydney i na 20 chłopa, kilka godzin łowienia, padły trzy małe rybki. Z brzegu ze spinem też ciężko. Tak "z doskoku" próbowałem, ale te okolice, to na pewno nie jest eldorado. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi