Skocz do zawartości

Fox rage Polska

piter v

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Z Tomkiem znam sie od lat ale jak juz go w tej firmie nie ma to faktycznie nie bedzie ci mogl pomoc. Jak cie to pocieszy to wiedz, ze nie tylko polki oddzial FoxRage tak dziala, napisalem do niemieckiego oddzialu z miesiac temu z ich wlasnego formularza kontaktowego, do dzis niekt nie odpisal... Jaki Pan taki kram...

Sklep w którym zakupiłem kamizelki działa i ma się dobrze,ale pieniędzy nie wróci.Dzięki wszystkim za zainteresowanie się tematem.Będę musiał napisać pod podany adres,tylko szkoda ,że firma Fox nie odpisała do dnia dzisiejszego.Widocznie wydałem zbyt mało pieniędzy.

Czyli trzeba oddać lub wyrzucić jak nie przyjmą bo jak pisze Fox Rage ,, Placówka ta podobno nie została upoważniona do przeprowadzania tych testów, co wpływa na bezpieczeństwo naszych kamizelek ratunkowych.” ?

Ma tą kamizelkę NIB001 i trzy krotnie sprawdzałem i za każdym razem wystrzelała normalnie, więcej prób nie robiłem bo skończyły mi się naboje. Może i dobrze bo jeszcze w akcie desperacji strzeliłbym sobie w łeb :D

Chciałbym zaznaczyć,że kamizelki są bardzo fajne,wygodne i najchętniej bym je zostawił.Też uważam,że mogą być sprawne, tylko jak kupić naboje jeśli będzie potrzeba.Na tą chwilę są niedostępne.Chciałbym dobre kilka lat używać kamizelki.

A nie można dokupić tylko kompatybilne naboje?

Z Tomkiem znam sie od lat ale jak juz go w tej firmie nie ma to faktycznie nie bedzie ci mogl pomoc. Jak cie to pocieszy to wiedz, ze nie tylko polki oddzial FoxRage tak dziala, napisalem do niemieckiego oddzialu z miesiac temu z ich wlasnego formularza kontaktowego, do dzis niekt nie odpisal... Jaki Pan taki kram...

Przecież Tomek Kurnik staruje w lidze Europejskiej pod sztandarem FOXa w tym roku, to chyba jednak jest w FOXie