Darek_W Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Przeglądając rozne ogłoszenia napotykam dość śmieszne fotki, szykuje się na mała wyprawę i postanowiłem dość małym kosztem wyposażyć cała rodzine. Ale nie o wyprawie tylko o fotkach tutaj. Ostatnio taka perełka, mam nadzieje tylko że to mistrz trzeciego planu a nie ciało pod stołem :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Może zarysował blank, dlatego tam leży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Pod stołem jest górny skład a powyżej stołu dolny, ale ręki sobie uciąć nie dam. Mam wrażenie, że widziałem już to zdjęcie u nas na giełdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Jest takich kwiatków dużo w necie https://allegrolokalnie.pl/oferta/jaxon-grey-stream-po-modyfikacji-l7g Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Jest takich kwiatków dużo w necie https://allegrolokalnie.pl/oferta/jaxon-grey-stream-po-modyfikacji-l7g widziałem to ogłoszenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Przeglądając rozne ogłoszenia napotykam dość śmieszne fotki, szykuje się na mała wyprawę i postanowiłem dość małym kosztem wyposażyć cała rodzine. Ale nie o wyprawie tylko o fotkach tutaj. Ostatnio taka perełka, mam nadzieje tylko że to mistrz trzeciego planu a nie ciało pod stołem :-)to poprzedni uzytkownik kijaświezo dobity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Może to nie wędka, ale nadaje się do tego tematu Przed chwilą znalezione na FB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Sorry za off. Za ile wystawiona była stella ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Że "leżak w stanie perfekt" to rozumiem. Ale, że "nie grzebany" ???!!! ... bez sensu! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino9 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Ponoć nówka,do tego nie grzebana Wszyscy zainteresowani prosili o dodatkowe zdjęcia z przoduŻony oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi