Jako świeżak Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam nadzieje że informacje i korzystanie bedzie pomocne.
Do rzeczy jednak: jestem typowym szczupakowcem gdyż wody na których łowiłem potęgowały w tą rybe. Zmieniłęm tereny, poznałem nowych ludzi...ot sielanka Zrobiliśmy ostatnio sobie koleżeńskie zawody spinningowe które to dzieki szczupakom wygrałem. Zauważyłem jednak coś innego: koledzy złowili po kilka sandaczy (oczywiście do wody wracały) a dla mnie był to pierwszy kontakt wogóle wzrokowy z tą rybą (prosze bez śmiechu ) Zauważyłem że ich zwijanie znacząco różniło się od mojego! Podpatrzyłem i próbowałem ...nic dłuuugo nic
Tak jak w temacie: sandaczowcy pomóżcie mi poznać sposoby, techniki łowienia tej ryby. Na co?? Czym (wędziska)?? Jak?? Aha łowił będe przedewszystkim na zaporówkach.
Z góry dziękuje za każdą pomoc i bez obaw mięsiarz wam nie rośnie.
Pytanie
deichkind
Jako świeżak Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam nadzieje że informacje i korzystanie bedzie pomocne.
Do rzeczy jednak: jestem typowym szczupakowcem gdyż wody na których łowiłem potęgowały w tą rybe. Zmieniłęm tereny, poznałem nowych ludzi...ot sielanka
Zrobiliśmy ostatnio sobie koleżeńskie zawody spinningowe które to dzieki szczupakom wygrałem. Zauważyłem jednak coś innego: koledzy złowili po kilka sandaczy (oczywiście do wody wracały) a dla mnie był to pierwszy kontakt wogóle wzrokowy z tą rybą (prosze bez śmiechu
) Zauważyłem że ich zwijanie znacząco różniło się od mojego! Podpatrzyłem i próbowałem ...nic dłuuugo nic
Tak jak w temacie: sandaczowcy pomóżcie mi poznać sposoby, techniki łowienia tej ryby. Na co?? Czym (wędziska)?? Jak?? Aha łowił będe przedewszystkim na zaporówkach.
Z góry dziękuje za każdą pomoc i bez obaw mięsiarz wam nie rośnie.
Pozdrawiam Deichkind
Top użytkownicy dla tego pytania
19
11
6
4
Popularne dni
7 Maj
23
3 Cze
7
15 Maj