Mekamil Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Czy mógłby mi ktoś pomóc w zakupie dwóch pierdółek z angielskiego eBaya za niecałe 14GBP? Jak chcę zamówić z dostawą do PL to eBay mi wylicza dodatkowo ponad 30 funtów za wysyłkę i opłaty to już by mi się bardziej używany kołowrotek na części opłacało kupić A jak pisałem do sprzedawcy, żeby mi zrobił jakieś combined shipping to mnie zlał niestety. Mogę sam zamówić i opłacić te części z wysyłką na angielski adres tylko potrzebuję jakąś dobrą duszę, która to prześle potem do mnie. Oczywiście zwrócę za wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 hej napisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Jak by co też mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Dziękuję za chęć pomocy, dogadałem już z Marcinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi