sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Otwieram wątek o rock'n'rollu. Fajne byłoby posłuchać Waszej ukochanej muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 No i mój ukochany MH. No musiał być na start. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Nie można pominąć Teda Nugenta. Tak się kiedyś grało...https://www.youtube.com/watch?v=Hc6IDdIxBys 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 A tego nie znałem i chyba wypada przeprosić, bo jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Świetny wątek!!! Z przyjemnością popatrzę. Dawajta go do " Cafē" ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Numer, który kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Piotr, wybaczam nieznajomość Teda Nugenta, młody po prostu jesteś, mogłeś nie słyszeć. A tu moja propozycja ( dla mnie Ejsi tylko ze Scottem, bez obrazy dla fanów Johnsona) : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Oj Gościu, ale mnie nie obrażaj,od ACDC z Bonem się zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Nie wiem jak ten dubel wyszedł, sorry. No masz, Ciebie obrażać? Przez głowę mi to nie przeszło. Edytowane 14 Lutego 2023 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Wishbone Ash. Dawnych wspomnień czar. Już nikt tak nie gra... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Dobre na Walentynki, tylko trzeba by było samemu tą solówkę kręcić ♠️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Nie zawsze musi być ostro: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Jeszcze Wam nie pokażę grubszego tematu do słuchania, ale cieszę się, że wątek się kreci i pamiętajcie One&Only! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Ja trochę jeszcze fikam na koncertach. To jest mega publika. Mam porównanie z gigów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Wrzucę nieco wcześniejsze, choć w moim wieku lekarze zabraniają już wielkich wzruszeń. Judas Priest - Run of the Mill Jak stare wino... Dreamer Deceiver 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Oj widzę, że lubicie Judasów. Prawidłowo! Ja jeszcze za młody jestem na Halforda. Ale coś tam słyszałem ♠♠ A taka mała ciekawostka, żyleta z okładki Judasów jest zrobiona przez Polaka i nawet jakąś nagrodę dostała. Jak ma być rock'n'roll to będzie. 25 lutego gra Robotix, co jest wydarzeniem z kosmosu. Nie ma już biletów, a ja swoich nie odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Pociągnę temat golenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Polecam dwie pierwsze płyty tego młodzieńca. Niestety, skończywszy dwadzieścia wiosen muzycznie zszedł na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Jakoś nie lubię gówniaków czego by nie śpiewali. Za to starocie odgrzebuję ostatnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 to i ja cos ze swoich ulubionych dorzuce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 No i tu już rozmawiamy konkretnie, a nie jakieś kurczaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 To co, wjeżdżamy trochę głębiej. Mój Ukochany Szczecin ♥️????♥️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 The Cramps The Hellacopters I z naszej ojczyzny. The Poker Face. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 No i musi być. Dead Boys. I koniecznie koncertowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi