mav3rick Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Farben Lehre [emoji41] https://youtu.be/yVTOkBuxDg4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Najcięższa kapela na świecie. Poison Idea. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Krętymi ścieżkami chadza najcięższa muzyka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Krętymi ścieżkami chadza najcięższa muzyka. Najcięższa z powodu wagi członków zespołu. 590 kg to nie w kij dmuchał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Krętymi ścieżkami chadza najcięższa muzyka. Najcięższa z powodu wagi członków zespołu. 590 kg to nie w kij dmuchał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Całkiem niedawno rock był bardziej naturalny, bliższy muzyce. Nie tak bardzo wysiłkowo dziwaczna sztuką sztukowania .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Hej. Judith (Perfect Circle) to jeden z najbardziej przestrzennych kawałków mojej młodości ale... 5+1 z biedry nie daje rady. To problem sprzętu czy kawałka ściągniętego w MP3 z YT? Sorry, nie mam o tym pojęcia .. lata poleciały. Podpowiedzcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Może ściągnąć skądś indziej a może ta biedra biedna .. no nie wiem. Sweet Child super odtwarza. Też z YT. No za stary może jestem i tego wszystkiego nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Maniutek1 nie obraź się ale pierwszy raz słyszę, by ktoś celowo słuchał muzyki w 5.1.....Otwartych drzwi nie zamierzam wywarzać, jeśli chodzi o muzykę i jej odsłuch to tylko stereo z dedykowanym wzmacniaczem..5.1 dolby surround i inne atmosy zostaw sobie na filmy w amplitunerze.PS : James Maynard Keanan będzie zadowolony . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) ... Edytowane 14 Marca 2023 przez tomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Całkiem udany cover. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 i cyk, nowy, świeży i pachnący Kartoflak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 i cyk, nowy , świeży i pachnący Kartoflak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Ach, Slayer... Raining blood Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez kacperek993 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) W piłce naszej kopanej trwa nie sezon, a epoka ogórkowa, niemniej wszyscy się ekscytują. Ten rok przecież obfituje w wielkie wydarzenia ciężkiego grania, choćby reaktywacja Pantery. A już niebawem moje wydarzenie roku i to nie ze względu na Biohazard,ale dwa supporty, Terror i Legendarny Dog Eat Dog! Ja już mam wejściówkę zabukowaną. Ktoś z Was się może wybiera? Edytowane 21 Lipca 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Zbliża się kolejna rocznica odkąd odszedł Siwy. Leć stary po tej autostradzie. Cover jest lepszy niż oryginał.https://youtu.be/MiHWayjUhEo?si=0U4inv_sfZbpYnfg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 dopiero tu trafiłem.Czegoś mi brakowało i juz wiem czego. Zakk Wylde i Jego cover Jimmiego wykonany z Les Paul Trio w Iridium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 dopiero tu trafiłem.Czegoś mi brakowało i juz wiem czego. Zakk Wylde i Jego cover Jimmiego wykonany z Les Paul Trio w Iridium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Od lat słucham wielu kapel, staram się odkrywać jakieś nowe.ale to Iron Maiden jest dla mnie najlepszą muzyką do której często wracam i słucham w każdej chwili. Niebawem nowy album solowy Brucea Dickinsona, zapowiada się klawo.Na koncerty też sporo jeżdżę, to tu to tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Kobranocka akustycznie na Białołęce. Starzy punkowcy coś często biegają do toalety A'propos tej ostatniej, dawno nie byłem w knajpie, gdzie bakterie w kiblu nie próbują uprowadzać ludzi dla okupu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi