sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Oj Crampsami to mnie zaipomonowałeś w tej chwili. Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Ale ale, jest konkretna impreza w Pułtusku. Zagra legendarny Robotix. Biletów już nie ma, ja swoich dwóch nie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 No wkrecileś mnie. Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Był Poker Face to i Soulburners niech zagra. No i moje ukochane Turbonegro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) No i moje ukochane Turbonegro. Zastanawiałem się czy umieścić Turbonegro czy Hellacopters , ale widzę że na kolegę, łowiącego bolenie w czapce Napalm Death, można liczyć . Niektórzy nazywają to proto-punkiem. Ja tam nie wiem, ale lubię ten hałas. Edytowane 15 Lutego 2023 przez Mysha 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 To i ja coś dorzucę https://youtu.be/MS91knuzoOA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 ale widzę że na kolegę, łowiącego bolenie w czapce Napalm Death, można liczyć . Czemu nie Napalm, to też rock&roll 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Coś starego i coś mniej starego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Dzwoniłem do Robotów, nie ma biletów niestety. Ja mam kupione dwa, ale i temat do ogarnięcia ♠ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Tak, dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Ostatnio słucham z uhahaną japą coverów robionych prze Leo Maracchiloliego (Frog Leap Studios) Czasem mam wrażenie, że wykonawca/y bawią się lepiej od widzów, ale co im będę żałował, mnie też jakoś lepiej na duszy się robi. A to z pewną taką nieśmiałością wrzucam, ale może zrozumiecie. ;-) Edytowane 15 Lutego 2023 przez witeg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Cro-Mags przyjeżdżają do Polski!♠! Niestety Hydrozagadka ale ch. tam. Będzie srogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Jak byłem gówniakiem, to jeszcze Vansy na bazarze latały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Monster Magnet . Bardzo eleganckie granie. "Superjudge" to świetna płyta, a koncert w Stodole będzie zawsze w moim Top 10. Prócz świetnego grania, do tej pory pamiętam piękną dziewczynę na widowni, całą ubraną w czerwony lateks (a raczej "rozebraną"). Tu też koncertowe wspomnienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 No niestety, ja się nie załapałem i żałuję do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Ostatnio zupełnie przypadkowo trafiłem, taki wygladzony slipknot... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 EODM zaliczone w Stodole i w Proximie. Ten wcześniejszy koncert to był support przed QOTSA. Oj, działo się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Czej, czej a ich nie chcieli zabić przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 EODM zaliczone w Stodole i w Proximie. Ten wcześniejszy koncert to był support przed QOTSA. Oj, działo się.Już kiedyś o tym pisaliśmy, byliśmy na tych samych imprezach. Kolega Hesher pokombinuje coś z tymi biletami to można byłoby zrobić zlot jerkbaitowy pod sceną ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 No na najbliższym gigu nie da rady. Zaproponowałem drugi bilet koleżance. Ale nie tak do końca za darmo wszystkich Was przecież nie ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Pozwolę sobie jeszcze na kilka kawałków na przebudzenie z zimowego snu: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Chyba tutaj bardziej pasuje, niż w "jerkbait się śmieje" . Ostatnio odświeżam sobie stary BM, więc... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Chyba tutaj bardziej pasuje, niż w "jerkbait się śmieje" . Ostatnio odświeżam sobie stary BM, więc... Jestem na tym samym etapie, chociaż u mnie to raczej DM, dziś na przykład na topie jest De Profundis Vadera. Co to był za album, co za czasy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Stare dzieje, ja jeszcze go pamiętam. Starzeję się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi