Adamus Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Przynęta, zanęta...? Jak... potrzymać dobre relacje z drugą połową w stosunku do spokojnego i długiego spędzania czasu z wędką u wody. Pomijam Róże i winko przy miłej muzyce. To takie prowokacyjne pytanie Walentynkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Długa wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Tu masz podobny temat: http://jerkbait.pl/topic/113786-czy-uzależnienie-od-wędkarstwa-może-doprowadzić-do-rozpadu-rodziny/ Edytowane 14 Lutego 2023 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Przynęta, zanęta...? Jak... potrzymać dobre relacje z drugą połową w stosunku do spokojnego i długiego spędzania czasu z wędką u wody. Pomijam Róże i winko przy miłej muzyce. To takie prowokacyjne pytanie Walentynkowe.Zainicjuj remont łazienki, zostaw fundusze i wolną rękę dla niej i nawet nie zauważy ,że Cię nie ma. Potem kuchnia, salon itd. I w koło Macieju. Na szczęście ja tak nie muszę robić. Moje hobby dla mojej żony nie było zaskoczeniem. Mam super wyrozumiałą kobitkę. I to mi chyba wystarcza do szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 ja na szczęście tez nie amm na co narzekać mimo częstych wypadów Czasami coś pomarudzi, ale wtedy dzieci do teściów/rodziców i jakaś kolacja/kino,chill w domu i zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi