Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Zanim pojechałem na majowy wypoczynek postanowiłem odwiedzić swój kleniowy odcinek Odry .Oczywiście jak na złość gdy doszedłem do ciekawszych główek wziął...bolenik.Cień który zobaczyłem nie był mały a z 0,16 na młynku to pomyślałem że nie powalczę za długo...Ryba oczywiście zaraz była na środku Odry i wciąż obierała kierunek pod drugi brzeg.Taki fajny wobler był....przemknęło przez głowę.No dobra pójdę za tobą...gadałem sam do siebie Po 200 metrach zrobiliśmy sobie krótką sesję fotograficzną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Piękne bolenisko i fajna fotka ps.u nas nad Wisłą nie przedarłbyś się nawet 20m z rybą na wędce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Może jakieś zdjątko z bolenikiem w pełnej krasie? Pobudziłeś trochę wyobraźnię. Widać że kawał raptora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Andrzej!!! poproszę o więcej pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Może jakieś zdjątko z bolenikiem w pełnej krasie? Pobudziłeś trochę wyobraźnię. Widać że kawał raptora. Wujek no właśnie w tym problem, że NIE WIDAĆ!!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Może jakieś zdjątko z bolenikiem w pełnej krasie? Pobudziłeś trochę wyobraźnię. Widać że kawał raptora. Wujek no właśnie w tym problem, że NIE WIDAĆ!!!! PozdrawiamRemek No tak łeb niby bolenia, ale może być też jakiejś innej bestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Buduję napięcie... Ale nie był znowu jakiś duży-żyłka była cieńka...Raz tylko wcześniej szedłem za bolkiem,ale po 150 metrach 0,22 nie wytrzymała-to był BOLEŃ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 wow piękna bestja jak na 0.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Mały też nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Mały też nie jest Nie no maleńki ... Takim to bym sobie głowy nie zaprzątał Ale już poważnie ... super! Kawał ryby!! Gratulacje! pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Potem pojechałem nad jeziorko...Zaczęliśmy od okonka i szczupaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a co po tym szczupaku i okoniu było? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Miło spędzaliśmy dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Hmm... no comments.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Odwiedziliśmy też Jacka.Też łowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi