Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Wpadli na jeden dzień kumple... Też łowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ale nuda Andrzej, dzięki! Piękny reportaż, piękne zdjęcia. No i ktoś mógłby powiedzieć, że w Polsce nie ma ryb? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A ja mam małe ale Czy Andrzej lepiej łowi,czy może fotografuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Nie żebyśmy nic nie widzieli co działo się obok,ale niektórzy mieli nas ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Mam też parę widoczków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Któregoś dnia mocno wiało.Przeszła tuż obok nas mała trąba powietrzna.Naprawdę bałem się bo szło prosto na nas a łajbę mam jak wanna.Na szczęście ochlapało nas deszczem a zanim wyciągnąłem aparat pomknęła w dal i cichła.Niesamowite przeżycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ... Idź po mamę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 eeeeeeeeeeeeeeeejak ktoś umie to nie sztuka... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ale numer.... ja tyle w życiu nie złapałem :D a łowie 2 lata Piękne fisze, gratuluje, rozumiem że wypad jak najbardziej udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 To nie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 To nie koniec... a więc z niecierpliwością czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ladna seria A wszyscy mówią że szczupaki niechcą brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 andrzej nie szczuj pieknie polowiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Gratulacje, a już chciałem wkleić dwa z czterech szczupaczków z dwóch dni łowienia na Wiśle. Trzy osoby, cztery rybcie, zero boleni... Ale jak to jeszcze nie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A moze ja zapsuje Andrzejowi watek i powiem co na koniec sie zdazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A moze ja zapsuje Andrzejowi watek i powiem co na koniec sie zdazy Spróbuj a dostaniesz w zęby Czekam z niecierpliwością. Fajne takie fotoreportaże. Jestem przekonany, że będę wracał do tego wątku i Twojego Tomku jeszcze wiele razy. Andrzeju, czy w kilku zdjęciach użyłeś błysku z lampy? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Andrzeju, nie każ nam zbyt długo czekać, chcemy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Udane długoweekendowe wędkowanie .Mam pytanie do Szczęśliwego Łowcy. Na zdjęciach widzę ciekawe (długie i cienkie) przypony zabezpieczające przed szczupaczymi zębami. Czy są to ogólnodostępne w sklepach produkty czy samodzielnie wykonane z jakiś linek? Proszę o kilka pomocnych słów na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Fajny reportaz Az milo poogladac ,jak to robia zawodowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi