Andrzej Lipiński Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Któryś tam kolejny poskarżył się chyba mamie...I przyszła... Może kiedyś przyjdzie babcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Duży i .... ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 GRATULUJĘJak z bajki. Takie happy-endy to po prostu uwielbiam Piękne zdjęcie - no i w ogóle! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wzorowo! I pomyslec co by sie dzialo, gdyby na takie zerowanie trafil tzw. niedzielniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Andrzej, ta mamusia ślicznotka jest A woda wygląda na jeziorko, w okolicy Międzyrzecza. Rzeczywiście mieliście długi weekend Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Pięknie To wy nawet na rybki do szwecji nie musicie jeżdzić,tyle tam tego macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Latem jest trochę trudniej bo bardzo często to jeziorko koło Międzyrzecza odwiedza rybak z setkami metrów sieci .Widziałem kilkakrotnie jak wyciągał duże liny,okonie,płocie...W latach poprzednich rybek było trochę więcej i większych niż większość na fotkach.Ale nadal jest tam jeszcze cicho i uroczo.Przypony robione są z 5 metrowych szpulek o wytrzymałości 6,9,bądź 12 kg.Wiązane bezpośrednio do główki jednym zwykłym węzłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Koło Międzyrzecza? Az dowierzyć niemoge ze w mojich okolicach są jeszcze takie rybki . Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Trudno obok takiego postu przemknąć obojętnie i nie skomentować, bardzo fajnie spędziliście czas, ładne zdjęcia no i te rybki Tylko pogratulować i zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Koło Międzyrzecza? Az dowierzyć niemoge ze w mojich okolicach są jeszcze takie rybki . Gratuluje!!! Dero1990, a to jezioro obok trasy Świecko-Poznań, zaraz koło rozjazdu na Zieloną Górę - widziałem tam jakąś akcję zarybieniową, co o nim powiesz? pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Andrzej, piękna fotorelacja i czekam na następne ( pewnie znad Odry )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jeziorko bardzo dobrze mi znane W mojej okolicy łowisko sandaczowe nr 1 ma tylko jedną wade a zarazem zalete niemozna na nim łowić z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jeziorko bardzo dobrze mi znane W mojej okolicy łowisko sandaczowe nr 1 ma tylko jedną wade a zarazem zalete niemozna na nim łowić z łodzi A to właśnie takie fajne łowisko na łódkę. Ilekroć tędy jadę zawsze na nie patrzę. Teraz nie dziwię się dlaczego tam jest CZARNY PUNKT drogowy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 hehe... no jest jest. A co do łodki to bardzo by sie przydała, czasami trudno jest siegnać sandałki z brzegu gdy zeróją na drógiej skarpie jakieś 50 - 60 metrów od brzegu. ale bywaa... niema co narzekac;) A jeszcze ci powiem ze najlepsze miejsca sa w okolicach tego zakretu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no tak ... to teraz wiem dlaczego tam jest też ograniczenie prędkości PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 hihi... Nooo... Wkońcu polscy drogowcy raz pomysleli i dali je w odpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A te dwa fotoradary to rozumiem, że jak ktoś złowi dużego sandacza to robi sobie fotki - tylko musi szybko biec PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ale fotoradary sa dalekoo Wiec jest gdzie sie rozpedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 @Remek, te fotoradary już dwukrotnie oglądały moją fizys. To kosztowne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 @Remek, te fotoradary już dwukrotnie oglądały moją fizys. To kosztowne fotki Popper, czyli łowcą wielkich sandaczy jesteś PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi