platynowłosy Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Witam Panowie.Jeśli moje zapytanie nie w tym dziale to proszę moderatora o przesunięcie.Mam pytanie. Czy pamiętacie taki wobler, który przed lakierowaniem był przez Twórcę posypany kawałeczkami kawy, tylko nie pamiętam czy rozpuszczalnej czy pokruszonej ziarnistejZa nic nie mogę skojarzyć.PozdrawiamAlek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Pokruszonej ziarnistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Chodzi o sambory .Raki biało kawowySambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @bobescu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Kawa ziarnista z farba plus do tego lakier. Mieszamy i malujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi