Skocz do zawartości

Woblery Smith

Barbel

Rekomendowane odpowiedzi

Mam różne japońskie wobki tego typu i jakoś żadne z nich nie są wyjątkowo skuteczne poza lamancem beatrice. Te są bezapelacyjnie najlepsze. Oczywiście jest to moje prywatne spostrzeżenie.

Również nasze rodzime produkty Kuby Słomki czy Bogdana Chwieja są skuteczne i co najważniejsze tańsze i łatwiejsze w zakupie.

Edytowane przez Andru77
  • Like 1

Na FB japanlures.pl pisali że zostali oficjalnym dystrybutorem Smith'a na Polskę, więc może będą mieli w ofercie.

Miałem ze 2 szt d-contacta, kilka pstrągów złowiłem, ale jak dla mnie to gumki jednak zdecydowanie skuteczniejsze na Sanie czy Dunajcu.

Smith'a szkoda urwać bo drogie ja diabli ????.

Edytowane przez rally
  • Like 2

Na FB japanlures.pl pisali że zostali oficjalnym dystrybutorem Smith'a na Polskę, więc może będą mieli w ofercie.

Ktoś wie, czy będę dostępne tylko woblery czy też kije? Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Dragonbait D-Contact. Ceny europejskie znam, ciekawe jakie byłyby u nas? W sumie takim Lag Less Boronem też bym nie pogardził, tylko cena już "troszkę" inna ;)

Może trzeba zmienić tytuł wątku na ogólnie o marce Smith? No chyba, że jest już taki.

Mam kilka D-Contactów, D-Compactów i D-Incitów. Jedne z moich ulubionych japońskich twitchy. potrafiły skusić nie raz pstrąga, który innego woba tylko wąchał. Są dość ciężkie i fajnie latają i tylko D-Incite mają grzechotkę. Co prawda D-Contact coś tam niby brzęczy, ale jest praktycznie ledwo słyszalne.

Zadzwoń najlepiej, telefon jest na stronie sklepu, ze dwa razy kupowałem jakieś drobiazgi i zawsze dobry i rzeczowy kontakt z ich strony, tak że polecam  ;) .

A poza tym kolega @Yeffa to chyba właśnie japanlures.pl. chyba że się mylę to sprostuje  :rolleyes:

• Like 1