Barbel Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Witam , pytanie odnośnie woblerów Smith d-contactŁowił ktoś nimi nasze pstrągi ? I czy wie ktoś gdzie w Polsce można owe nabyć ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Mam różne japońskie wobki tego typu i jakoś żadne z nich nie są wyjątkowo skuteczne poza lamancem beatrice. Te są bezapelacyjnie najlepsze. Oczywiście jest to moje prywatne spostrzeżenie. Również nasze rodzime produkty Kuby Słomki czy Bogdana Chwieja są skuteczne i co najważniejsze tańsze i łatwiejsze w zakupie. Edytowane 25 Lutego 2023 przez Andru77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Kilka sztuk mam, skuteczność jak zawsze zależy od dnia i wody na której łowimy. Jak dla mnie super skuteczne i rewelacyjnie pracujące woblery. Ja kupowałem za granicą.Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 (edytowane) Na FB japanlures.pl pisali że zostali oficjalnym dystrybutorem Smith'a na Polskę, więc może będą mieli w ofercie.Miałem ze 2 szt d-contacta, kilka pstrągów złowiłem, ale jak dla mnie to gumki jednak zdecydowanie skuteczniejsze na Sanie czy Dunajcu. Smith'a szkoda urwać bo drogie ja diabli ????. Edytowane 25 Lutego 2023 przez rally 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Dzięki będę się kontaktował ze sklepem. Łowiłem na nie w UK i o dziwo miałem najlepsze wyniki właśnie na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Smithy pokryte masą perłową - cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Na FB japanlures.pl pisali że zostali oficjalnym dystrybutorem Smith'a na Polskę, więc może będą mieli w ofercie. Ktoś wie, czy będę dostępne tylko woblery czy też kije? Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Dragonbait D-Contact. Ceny europejskie znam, ciekawe jakie byłyby u nas? W sumie takim Lag Less Boronem też bym nie pogardził, tylko cena już "troszkę" inna Może trzeba zmienić tytuł wątku na ogólnie o marce Smith? No chyba, że jest już taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Mam kilka D-Contactów, D-Compactów i D-Incitów. Jedne z moich ulubionych japońskich twitchy. potrafiły skusić nie raz pstrąga, który innego woba tylko wąchał. Są dość ciężkie i fajnie latają i tylko D-Incite mają grzechotkę. Co prawda D-Contact coś tam niby brzęczy, ale jest praktycznie ledwo słyszalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 www.facebook.com/JapanLuresPl to oficjalny profil sklepu? Muszę się dowiedzieć kiedy będę i wykupie chyba wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Zadzwoń najlepiej, telefon jest na stronie sklepu, ze dwa razy kupowałem jakieś drobiazgi i zawsze dobry i rzeczowy kontakt z ich strony, tak że polecam .A poza tym kolega @Yeffa to chyba właśnie japanlures.pl. chyba że się mylę to sprostuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Tak, JapanLures.pl ma wyłączność na dystrybucję produktów marki Smith . Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Kilka innych modeli ze stajni Smith. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Zacnie Kilka innych modeli ze stajni Smith. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi