spigot Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam Wszystkich potrzebuję pomocy i bardzo Was proszę jeśli coś wiecie więcej na temat tegoż młynka proszę o opinię. Zależy mi najbardziej o ocenie ile najmniej może z niego polecieć gram z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Cześć,Myślę, że bez problemu 8g+ Dla twardziela nawet mniej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 korespondowałem z jednym wedkrzem z Filipin i dowiedziałem się, że mozna rzucić na zadowalający dystans nawet 6g jesli wabik jest szczególnie lotny. Jednak w jego opinii klase steez pokazuje od 10g.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 @spigot moze byc troche malo na pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Największe biorą na 30gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam Wszystkich potrzebuję pomocy i bardzo Was proszę jeśli coś wiecie więcej na temat tegoż młynka proszę o opinię. Zależy mi najbardziej o ocenie ile najmniej może z niego polecieć gram z góry dziękuję zalezy z jakim kijem go sparujesz? 10 gram to lekko z prawie kazda (oczywiscie rozsadna) wedka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Największe biorą na 30gram pewnie myslisz o tej samej akcji co ja bez komentarza nastepnym razem zabieram cos jerkowego linke 30 lb itp. wyobraz sobie jaki mialem opad szczeny jak to widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Największe biorą na 30gram pewnie myslisz o tej samej akcji co ja bez komentarza nastepnym razem zabieram cos jerkowego linke 30 lb itp. wyobraz sobie jaki mialem opad szczeny jak to widzialem pozwole sobie zacytować text roku: ...szczuuuupAAAaaaak?????... <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 aha, ja tez tak raz myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Największe biorą na 30gram Sławek to on ma tylko 30??? myslalem ze wiecej... ale lata piknie... w soobte sprawdze czy bolenie tez na to biora tym razem na mocniejszym kiju, ale koniecznie w szczęsliwych ciuchach (w mojej wiosce pewien mądrala - mam nadzieje ze to czyta, twierdzi ze dobrze lowie tylko w koszulkach jerkbaita , mit o tym ze dobrze lowie przed sezonem i tylko z nim juz polegl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no co hahaha jeszcze spalem na stojaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi